Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Könnyebb 3-4 gyerekkel nyomoro...

Könnyebb 3-4 gyerekkel nyomorogni, kéregetni, mint elmenni dolgozni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 10:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszeru a gyerekneveles, ha jol akarjuk csinalni. Szerintem konnyebb dolgozni, mint 3-4 gyerekkel egyedul otthon lenni nap mint nap.
2017. jún. 17. 12:06
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Persze mert kapják a segélyt úgy könnyű!

Itt az utcában egy asszony, 4, gyerek útban az ötödik. Mindegyikre kiokoskodott egy betegséget, kiemelt családit kapjon, még dicsekszik is vele.

A gyerekek iskolán kívül pirítóson tejen kívül sok mást nem kapnak. Segélyből cigi, alkohol lesz.

Egy osztályba járnak a gyerekeink, a gyerek az iskola járatos buszon a kisebbek táskájából lopott. Megkérte a fiam ne csinálja erre elkezdte piszkálni, megverni...

2017. jún. 17. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
Hanyadjára teszed fel a kérdést?
2017. jún. 17. 14:25
 14/15 anonim ***** válasza:
59%

"Ha 3-4 gyerekre kell bolcsodet, ovodat fizetni, mi maradna a fizetesbol? "

Lehet, hogy a tiédből nem sok, de sokan vannak, akiknek az egyetemmel járó költségek is beleférnek, 3-4 gyerekre is.:-)

2017. jún. 17. 14:41
 15/15 anonim ***** válasza:
24%

"Mindegyikre kiokoskodott egy betegséget, kiemelt családit kapjon,"

Mivel járatos vagyok ezekben, ezért biztosan állítom, hogy egy buta, ostoba, primitív hülye vagy. És még szépen fogalmaztam. Bár kevesebben lennétek, de sajnos sok ilyen szaladgál a világban.

2017. jún. 18. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!