Miért hagyják nyomorogni, a közmunkásokat?
A közmunka szégyen! Emberek kihasználása.
Legalább a minimálbért ki kéne fizetni, ami maga is töredéke a legtöbb EU-s országnak.
# 3
Minimálbért arra, hogy naphosszat henyéljenek az emberek? Még mit nem.
Persze, van aki végzi rendesen a dolgát, de ez elenyésző.
A probléma a következő amit a levélben is leírtam. Hiába próbálsz politikai nézetet rám mondani, amikor egyik párt mellet sem állok ráadásul már nem is az országban élek, de bizonyára fideszes vagyok. Tudod mi a probléma? A sok tanulatlan ember. Sok a közmunkás., ha annyit fizetne a közmunka, hogy simán meg tudj élni belőle, úgy hogy semmilyen tudás nem kell hozzá, hogy mondjuk utcát seperj akkor mindenki oda menne és tényleg. Ez az egész dolog egy mellékállásnak kéne lennie, például a diákoknak miközben tanulnak. Én is végeztem egyetemet és saját magam finanszíroztam, dolgoztam egyetem mellet, majd mikor elvégeztem, külföldön kaptam álláslehetőséget, úgy hogy engem kerestek és nem fordítva! Aki tanul annak lesz jó állása a világban, aki sír és lusta az ne várjon többet ennél. De ne keverd amúgy a közmunkásokat az utcai munkásokkal. Például a tanár is közmunkás és akik az állam alatt van államigazgatásba, tehát nem csak a sepregetők. Az más kérdés, hogy ezek között is változnak a pénz arányok.
Szóval egyszerű a válasz: Túltelített, nincs rá pénz. Keressenek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!