Miért hagyják nyomorogni, a közmunkásokat?
62% nekem olyan érzésem van veled kapcsolatban, hogy te csak trollkodsz ezen a fórumon és provokálod az embereket!
Ne haragudj, de külföldön ilyen mentalitással úgy elküldenének mint a huzat, egy munkahelyről.... :)
Meg különben is Kínában és Indiában szerinted kit érdekel a gazdagság?
Nézz ott körül semmiféle gyógyszert nem szednek, természetes úton gyógyítják magukat és a belső harmóniára is figyelnek, azért élnek meg hosszú életet és a hozzád hasonló nagyképű nyugati ember műveltségben olyan szinten le van maradva, hogy az hihetetlen! (Tisztelet a kivételnek)
Tudod az, hogy diplomás vagy és, hogy van egy egyetemi végzettséged, nem jelent semmit, ha intelligenciában sehol nem vagy, hogy ha ilyen lekezelő stílusod van és abszolút az embertársaidat szinte eszközként kezeled és átgázolsz rajtuk finoman szólva és a szakmunkásokat ráadásul ledegradálod azzal, hogy ha jól megakar élni az ember akkor mérnöknek kell tanulni!
Nagyon tévedsz nekem főiskolai végzettségem van, orvosi gyógymasszőr-fizioterapeuta és reflexológus vagyok és kint ott az ilyet nagyon jól megfizetik és itthon is reumakórházban szükség van rá, mert reumatikus betegeket kezelünk, meg gerincbetegségeket, és még sorolhatnám!
Szóval, hogy ha valami reumás betegséged lesz pl ülő munkától és beáll a derekad illetve idegbecsípődés és még sorolhatnám ezeket az ártalmakat, akkor majd olyan emberek fognak kezelni, mint én!
Szóval a beképzelt stílusoddal visszavehetnél, mert nem igazán díjazzák, ahogy látom ebben a topicban!
Szerintem aki "nethuszár" az egyedül te vagy, és egy nagyobb összegben fogadnék, hogy csak azért vagy ezen a fórumon hogy provokáljad az embereket! Ugyanis aki ennyire fontos embernek tartja magát és az egyetemi végzettségét és ha adott esetben, egy nagy vállalat igazgatója pl, az nem azzal tölti a hétköznapjait, hogy ilyen jellegű kérdések alá provokatív vitát indítson és finoman szólva sértegesse a szakmunkásokat!
Tudod egy szakmunkás lehet, hogy okosabb egy diplomás embernél, tudod a műveltség és az intelligencia is fontos, nem csak az akadémikus tudás....
:)
Közmunkások henyélnek...
Na hát én úgy gondolom, hogy henyélő emberek minden munkahelyen vannak, nem csak közmunkások között, akik pl. utcákat takarítanak. Henyélő ember van irodákban, van gyárakban, akad a parlamentben is...mindenhol. Legyen az bármilyen munkaköri pozíció. És megkapják az (általánosságban vett) 8 óráért a fizetésüket? Igen! Akkor is ha a gyárban a szalag mellett 3-an dolgoznak egy emberre? Igen! Akkor is ha az irodában valaki egész nap játszik a gépen? Igen! Akkor könyörgöm...a közmunkáért miért nem jár rendes bér ha az is 8 óra munkaidő? Ott is van aki dolgozik rendesen, meg van olyan is aki nem. De az is munka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!