Ha tömegközlekedési eszközön tilos árusítani/kéregetni, miért engedik fel az állítólagos hallássérült embert tollat árulni?
Az eleölfelszállósokon sem tudhatja a sofőr, hogy később milyen szándékai vannak(lesznek) a kedves utasnak..
A négyes-hatos villamoson aztán végképp nem tudja kiszúrni a vezető, hogy hátrébb ki mit kavar..sőt...a hetes, 103-as 133-as is ilyen járat. Bár be vannak kamerázva, az ügyes árust nehéz kiszúrni úgy, hogy a közlekedőkre kell figyelni.
Ha van engedélye, amit kitűzve hord, akkor?
nem hiszem hogy lenne engedélye, Debrecenben többször, Miskolcon ma először tapasztaltam, hogy indulás előtt az állomáson felszáll egy ember, mindenkinek ad egy tollat, meg egy "hallássérült vagyok, vásárlásával sokat segítene anyagi helyzetemen" cetlit, a toll ára 300 ft lenne, és ugye aki nem veszi meg, attól visszaszedi, majd leszáll
egyszer még oké a dolog hogy nem tudja a sofőr, de ha már sokadjára csinálja, akkor már csak megismeri, ráadásul elég különös hogy Debrecen mellett Miskolcon is láttam, nem is ugyanaz a személy volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!