Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki ha 10 (vagy több) éves...

Ciki ha 10 (vagy több) éves zenéket hallgatok?

Figyelt kérdés

Találtam régebbi zenéket ilyen 2007 körüliek is vannak és tetszenek. De ez most ciki? A suliban tuti kinevetnének érte. Amúgy meg tetszenek idei és tavalyi számok is de most a lényeg az hogy a régebbieket szégyen e hallgatni. Tuti megkapnám hogy hogy le vagyok maradva. De ha valami megtetszik azt hallgatom. Ez baj?

Gimibe járok már amúgy de ismerem a többieket.. 16/L

2017. máj. 15. 21:29
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom hogy akkor mit mondtak. Mondjuk én nem mondom hogy a mai számok rosszak csak a nagy része :D de vannak amiket nagyon szeretek ezek közül is. A régi számokról sem merem azt mondani hogy mind jó, csak sokat szeretek onnan is. Nem ismerem mindet amúgy sem.
2017. máj. 16. 18:27
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

En kokorszaki eloember parzasi uvolteset es barlangfalhoz csapkodott mamutcombcsontot hallgatok. Minden utana keszult az futottak meg kategoria. Abban meg volt nyersseg es erzelem, az az IGAZI zene. Sajnalom, hogy nem gyart senki ilyet azota.

Tehat mindegy mit hallgatsz, ezen kivul minden ultragaz.

2017. máj. 21. 15:23
 23/29 TR75 ***** válasza:

Jaja, bár azért az zenének nyilván nem nevezhető, inkább valamiféle ritmizált érzelmi kifejezésmódnak. De neked, amíg túljutsz te is a kőkorszakon, nyilván jó lesz az is, a nyersségedet és az érzelmeidet tökéletesen kifejezi :-Đ

2017. máj. 21. 16:05
 24/29 anonim ***** válasza:
Az, hogy mit nevezunk zenenek teljesen szubjektiv. Minden zenenek ez a kokorszaki muveszet az alapja. Ebbol merit mozarton keresztul justin beaveren at a dillinger escape planig mindenki. Az a feltetelezes, hogy nyers meg kokorszaki lenne a lelkivilagom meg eleg sertonek tartom. En is erzo leny vagyok. Ehseget, szomjusagot en is szoktam erezni.
2017. máj. 21. 17:37
 25/29 TR75 ***** válasza:

"En is erzo leny vagyok. Ehseget, szomjusagot en is szoktam erezni."

:-D

"Minden zenenek ez a kokorszaki muveszet az alapja."

Persze, hogy az az alap (bár az azért érdekes kérdés, hogy mennyiben volt művészet, és mennyiben "spontán önkifejezés" vagy "ösztönös/ösztönszerű cselekvés). De azért sikerült továbbfejleszteni. Nem mondom, hogy mindenből a legelső szükségképpen a legjobb. Bizony, van az úgy, hogy a korábbi dolgok egy-egy megoldása összeadódva ad ki valami jó dolgot egy későbbiben.

2017. máj. 22. 04:10
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a muveszet pontos, tankonyvi definiciojat, de abban biztos vagyok, hogy minnel osztonosebb es melyebb, annal inkabb szamit muveszetnek. En a mai fejhangu visitast es a radiobarat lagy dallamokat keptelen vagyok muveszetnek nevezni olyan felszinesek. Osztonosseg a kulcs. Vissza a gyokerekhez!
2017. máj. 22. 10:46
 27/29 TR75 ***** válasza:

Nem tudom, létezik-e egyáltalán definíciója :S

Nagyjából talán ezzel értek egyet:

"Egyre inkább elfogadott nézet:

a művészet bármely elmélete logikai lehetetlenség,

a művészet feltételeit nem lehet előre megadni.

Valójában teljesen felesleges megadni a művészet definícióját, mivel tökéletesen képesek vagyunk társalogni a témáról e nélkül is."

(Amúgy itt található bővebben: [link]

De vajon tényleg nem művészet "a mai fejhangu visitas", meg a "radiobarat lagy dallam"? Oké, hogy neked/nekem nem tetszik. Ennyi elég ahhoz, hogy ne legyen művészet? A fejhangú visítozásra is rá lehet fogni, hogy az ősök is így csinálták. Ösztönösen. :-D

2017. máj. 23. 06:11
 28/29 anonim ***** válasza:

Igen, csak az osok zsigerbol, osztonbol csinaltak, mig manapsag inkabb uzleti megfontolasbol gyartanak konnyen fogyaszthato termekeket. Igy minnel szelesebb korben lehet az emberekkel megetetni. Az uzletet szerintem nem lehet muveszetkent ertelmezni.

Viszont a napokban attertem az osrobbanas utan hatramaradt hattersugarzas sercegesenek hallgatasara. Sajnos ezzel az eloember parzasi morgasa elvesztette szamomra az erteket. Vegre megvan az eredeti zene, mindennek alapja.

2017. máj. 23. 13:08
 29/29 TR75 ***** válasza:
Azzal nincs baj, ha valaki ebből szeretne megélni. A baj inkább az, hogy egy előadóból még akárhány ingyenélő is nagy hasznot akar húzni. Tehát olyat kell csinálni, ami eladható, tehát egyszerűen megérthető (de még jobb, ha semmit sem kell gondolkodni rajta).
2017. máj. 25. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!