Ha régi 1900 as évekbeli zenéket hallgatok akkor az mit árul el rólam? Tizenéves vagyok.
retro, ennyi, semmi különös
és ha én meg azt mondom, hogy különböző kultúrák zenéit szeretem hallgatni, pl. egyiptomi nyugtató zenéket, ilyenre gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=GI6dOS5ncFc&index=49&list=PL..
akkor ez mit árul el rólam?
nyitott vagyok, ennyi.
Nem ismerlek, s csak azt írom le ami elsőre eszembe jutott :):
Nem mész a birkanyájjal, és nem a divatot követed, nem olyan vagy, mind 10-9 ember, hogy mindig azt csinálod amit látsz, és hallasz a többiek körül, hanem saját "utadat járod". Ha ma egy nagy trapéznadrágba valaki megjelenne az gáz lenne, 50 évvel ezelőtt meg jujj de menő volt. Persze, akkor is ugyanúgy nézett ki, csak a birkacsoport akkor az után nyáladzott, mert a divatot úgy diktálták, most meg máshogy.
Az hogy te vissza tudsz nyúlni az akkori stílusra, szerintem arra utal, hogy nem hat rád az hogy mindenki azt várja el hogy Technót hallgass, annak ellenére hogy azon 1 mrd a megtekintés youtuben, tiéden meg 1000, te azt hallgatod ami neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!