Tényleg ciki, hogy 16 évesen ilyen zenéket hallgatok?
Figyelt kérdés
Kedvenceim: Ismerős arcoktól a Nélküled; Sose búcsúzz el; Jégszív; és Michael Jackson dalok. A barátaim/osztálytársaim szerint nagyon béna, hogy "100 éves" számokat hallgatok. Tényleg ciki, hogy nem angol dubstepet, hanem valódi zenét hallgatok?2014. nov. 9. 20:36
1/8 anonim válasza:
Azt hallgatsz, ami neked tetszik, ne foglalkozz másokkal! :)
2/8 anonim válasza:
Ha valaki igényes és zenei ízlése is van, az egyes körökben lehet, hogy ciki, de nem béna. Béna aki mondja!
3/8 anonim válasza:
Én meg Tupac ot hallgatok. Jó kis oldschool...
4/8 anonim válasza:
Sz..rd már le! Amúgy a Jégszív a V'Moto Rock dala, tehát még abból sem az eredetit hallgatod.
Én a '80-as, '90-as évek zenéit hallgatom, más véleménye erről nem érdekel.
F/16
5/8 anonim válasza:
Én meg mindent hallgatok, múlt század 20-as éveiből a mai zenékig. Még klasszikusokat is. Na und:)
6/8 anonim válasza:
A barátaid/osztálytársaid kretének. Legalábbis zene terén. Alapvető tény, hogy mindenkinek más tetszik. Amúgy meg örülj, hogy nem álltál be mögéjük a divat-zene sorába
7/8 anonim válasza:
Nem ciki. Az viszont már az, hogy te is leszóltad az általuk hallgatott zenéket...
8/8 anonim válasza:
Az a ciki, ha valakinek nincs egyénisége, és mindenben birka módjára megy a tömeg után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!