Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gáz ha egy 14 éves lány...

Gáz ha egy 14 éves lány ak26-ot hallgat? Az egyik haverom (fiú) mutatta és azóta nem hallgatok mást, csak ak-t. Azt mondják, fiús vagyok meg elvileg amúgy is ciki ez. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 24. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
25%

dehogy gáz énis imádom őket.:)

16/l

2014. ápr. 24. 15:10
 2/8 A kérdező kommentje:
meg Killakikitt-et, Tirpát...
2014. ápr. 29. 14:52
 3/8 anonim válasza:
57%
Én 13 vagyok...egy az ízlésünk!:D
2014. ápr. 30. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Gáz. az ak26 egy nagy kalap szar, a Killakikitt meg az egyik legjobb magyar rapcsapat. és azért nem a legjobb, mert van még NKS, Vész',DSP, meg persze a Barbárfivérek
2014. aug. 2. 22:05
 5/8 anonim válasza:
42%
Az Ak26 a legjobb én is lány vagyok és imádom öket
2015. febr. 13. 20:12
 6/8 Kadiger246 válasza:
25%

Szia

Én is 14 vagyok (fiú) és szerintem is nagyon jó az AK26,Essem,BSW,furacsé és Rico is.

Szerintem nagyon jó zenéik vannak és eggyátalán nem ciki sokan halgatják.

2015. márc. 4. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Killakikitt nem gáz, isten az a 2 ember :D
2016. szept. 1. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem nem igazán érdekel, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy mit hallgatok.! Én is nagyon szeretem őket, meg egy csomó rep csapatot hallgatok. A barátaimnak/barátnőmnek meg elkell foganiuk ha nem fogadják el akkor meg nem igaz barátok.!

A Húgom is azt hallgatja amiket én őt meg is szóltak a suliba és mondtam neki, hogy ne foglalkozz velük akik a tényleges barátid azok elfogadják hogy azt hallgatod a többieket meg szard le.!

2017. máj. 9. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!