12 vok, lány, ciki ha megszerettem a reppet?
Figyelt kérdés
Légyszí írjatok!2013. szept. 22. 10:16
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, mindenkinek más műfaj tetszik.
2/6 anonim válasza:
először is rapp,
és nem ciki, én mondjuk nem tartom nagy kunsztnak, szerintem bárki tud szövegelni és dallama is nagyon kevésnek van...
De határozottan jobb mint ezek a szarok amiket ezek a divatmajom pávák hallgatnak.
de azért rock!!!
3/6 anonim válasza:
Se nem repp se nem rapp hanem rap. Egyébként nem ciki, mondjuk azt elárulhatná valaki hogy miért fas*ért érdekel szinte minden tinit mások véleménye. Olyan nehéz független lenni a divattól vagy mi?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. szept. 22. 11:56
5/6 anonim válasza:
Dehogy az, milyen kérdés ez? Eggyáltalán nem az, mondjuk én nem szeretem, de nem ciki.
6/6 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Kezd kialakulni a zenei stílusod, örülj neki, én zenében későn érő típus voltam, 13-14 éves korom körülig nem érdekelt egyáltalán.
A rappet én se különösen szeretem, de két nagyon jó barátnőm igen. Kinézetre nem mondanád meg róluk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!