Az ciki ha Hollywood Undead-et hallgatok 12 éves lány létemre?
Nem ciki. Tudod mi a ciki? Az hogy 12 éves létedre sem kéne agyilag sügérnek lenned... Mit vársz, nyaljunk s.egget neked ezért? Egy nulla divatfan vagy.. Ha csak azért halgatsz rockzenét, hogy menőzz vele, akkor neked az 1D meg Bieber való. Na meg egy HU-et mindenki meghallgat... Ha mondjuk az lenne a kérdés, hogy: "Az ciki, hogy Cannibal Corpse-t hallgatok 12 éves lány létemre?" .
Azt hiszitek ettől most menők vagytok, de semmivel sem vagytok "zenei fejlettség" és legfőképp "agyi fejlettség" tekintetébem többek, mint a Bieber-ért sikoltozó többi tinilány.
Hollywood Undead nagyon jó zenét játszik, én is imádom őket.
A One Direction csak a mai fiatalságot égeti.
Borzalmas, hogy mennyire lányosan viselkednek és öltözködnek a mai férfiak, de hát van akinek ez tetszik, van akinek nem.
Hallgasd azt ami NEKED tetszik, és ne hallgass mások véleményére!
Tudod mi a ciki? Ha nem jön a g*ci ki :D
Na de komolyra fordítva a szót, egyáltalán nem az. Én a hard rockért és a metalcore-ért vagyok oda, de punktól death metalig mindent meghallgatok. (hu-t is szeretem).
Amúgy próbállak legalább én nem "leugatni", de már picit tényleg unalmasak az ilyen kérdések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!