Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az ciki ha Hollywood Undead-et...

Az ciki ha Hollywood Undead-et hallgatok 12 éves lány létemre?

Figyelt kérdés
vagyis hogy szerintetek az is ilyen b*zibanda és sz*r a zenéjük mint pl. One Direction? (mert én gyűlőlöm a 1d-t, viszont holywood undeadot imádom)
2013. márc. 29. 23:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Már megint kezdik ezeket az "az ciki" kérdéseket?! Igen! Ciki! Hallgass One Directiont! Az való neked! Nem ciki amúgy:D
2013. márc. 29. 23:22
 2/15 anonim ***** válasza:
60%

Nem ciki. Tudod mi a ciki? Az hogy 12 éves létedre sem kéne agyilag sügérnek lenned... Mit vársz, nyaljunk s.egget neked ezért? Egy nulla divatfan vagy.. Ha csak azért halgatsz rockzenét, hogy menőzz vele, akkor neked az 1D meg Bieber való. Na meg egy HU-et mindenki meghallgat... Ha mondjuk az lenne a kérdés, hogy: "Az ciki, hogy Cannibal Corpse-t hallgatok 12 éves lány létemre?" .

Azt hiszitek ettől most menők vagytok, de semmivel sem vagytok "zenei fejlettség" és legfőképp "agyi fejlettség" tekintetébem többek, mint a Bieber-ért sikoltozó többi tinilány.

2013. márc. 29. 23:30
 3/15 A kérdező kommentje:
nem azért kérdeztem hogy menőzzek, csak mert ha megkérdezik milyen zenét hallgatok, nem tudom mit mondjak. de szerintem olyanoktól kérdezek akik nem ugatnak le rögtön
2013. márc. 29. 23:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezik azt mond ami az igazság. Szerintem a mai világban egyáltalán nem menő 1D-t hallgatni.
2013. márc. 29. 23:42
 5/15 anonim válasza:
100%
de hogy ciki! imádom a bandát:)
2013. márc. 30. 14:10
 6/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem, szíved joga, hogy mit hallgatsz. De a Hollywood Undead szerintem azokkal a maszkokkal leginkább egy nagyon rossz Slipknot - Limp Bizkit páros utánzat. De ez az én véleményem. :3
2013. márc. 30. 18:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz. Remélem valamikor jönnek a VOLT-ra is.
2013. ápr. 2. 01:02
 8/15 anonim válasza:

Hollywood Undead nagyon jó zenét játszik, én is imádom őket.

A One Direction csak a mai fiatalságot égeti.

Borzalmas, hogy mennyire lányosan viselkednek és öltözködnek a mai férfiak, de hát van akinek ez tetszik, van akinek nem.

Hallgasd azt ami NEKED tetszik, és ne hallgass mások véleményére!

2013. ápr. 6. 13:58
 9/15 Dorottya1130 válasza:
Ha valaki kérdezi mit hallgatsz akkor válaszolj öszintén és ha az illetõ azt mondja fúj inkább halgass 1D-t vagy JB-t akkor röhögj a képébe. Nem ciki és én is imádom ;)
2013. júl. 1. 22:17
 10/15 anonim ***** válasza:

Tudod mi a ciki? Ha nem jön a g*ci ki :D

Na de komolyra fordítva a szót, egyáltalán nem az. Én a hard rockért és a metalcore-ért vagyok oda, de punktól death metalig mindent meghallgatok. (hu-t is szeretem).

Amúgy próbállak legalább én nem "leugatni", de már picit tényleg unalmasak az ilyen kérdések...

2013. júl. 12. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!