Szerintetek ciki e ha fiú létemre Iggy Azaleát hallgatok? Xd :D irjatok
Én véleményem szerint, mindenki azt hallgat amit akar, és ami tetszik neki. Nyilván valaki egy zenét nem feltétlen a szöveg miatt, hanem csak a dallama miatt hallgatja.
Én is hallgattam annak idején egy Szlovák számot amiből egy szót nem értettem, de annyira tetszett a dallama hogy nem bírtam abbahagyni.
Ebbe nincs semmi, sokan lehet kimondják erről a negatív véleményüket, én tőlem mindegy mit hallgat az illető, de ha társaságába vagyok akkor ne hallgassa azt amitől nekem égnek áll a hajam, ezzel tiszteljen meg, és én is megtisztelem tő hogy nem hurrogom le ezért, ennyi.
Ha nem érted a szöveget, nyilván nem tűnik fel, mennyire s2ar.
"I'll be better off without YOU
In no time I'll be forgettin' all about YOU
You saying that you know but I really really doubt YOU
Understand my life is easy when I ain't around YOU"
-a Problemből
Ilyet mindenki tud írni.
Szerintem csak meg akarod húzni a csajt.
Egyébként azt hallgatsz, amit szeretnél.
Szerintem nem gáz, azt hallgatsz amit akarsz. A rímekre meg: szerintem sok neves előadónak vannak számai, amiben ilyemek a rímek. Iggynek se minden száma ilyen... Pl: Black Eyed Peas- Meetme halfway.
girl, I spend my time just thinkin thinkin thinkin bout YOU
Every single day yes, I'm really missin' missin' YOU
And all those things we used to used to used to used to do
Hey, girl, what's up, it used to used to be just me and YOU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!