Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ciki e ha fiú...

Szerintetek ciki e ha fiú létemre Iggy Azaleát hallgatok? Xd :D irjatok

Figyelt kérdés
16 éves pávagyerek vagyok es olyanokat hallgatok mint: Iggy Azalea,Charli XCX,Cheryl Cole,Nicki Minaj,Rita Ora,Bridgit Mendler..stb. XD az Iggy Azalea a kedvencem:D "Im so Fancy,you already know..":Ddddd

2014. okt. 7. 23:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Iggy Azaleát nemtől függetlenül gáz hallgatni. Olyat még nem hallottam, h valaki 3-4 soron keresztül ugyanazt a szót használja rímnek. Valami gyalázat...
2014. okt. 7. 23:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Én véleményem szerint, mindenki azt hallgat amit akar, és ami tetszik neki. Nyilván valaki egy zenét nem feltétlen a szöveg miatt, hanem csak a dallama miatt hallgatja.

Én is hallgattam annak idején egy Szlovák számot amiből egy szót nem értettem, de annyira tetszett a dallama hogy nem bírtam abbahagyni.

Ebbe nincs semmi, sokan lehet kimondják erről a negatív véleményüket, én tőlem mindegy mit hallgat az illető, de ha társaságába vagyok akkor ne hallgassa azt amitől nekem égnek áll a hajam, ezzel tiszteljen meg, és én is megtisztelem tő hogy nem hurrogom le ezért, ennyi.

2014. okt. 8. 00:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Hahaaxdd az ismételgetés alatt most mit ertesz? Azt hogy :"who dat who dat IGGY vagy shake it make it brake it bounce? Amugy meg leszarom h ismetel szerintem jo ahogy van xdd :"D Im so fensziiii<3
2014. okt. 8. 00:18
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem érted a szöveget, nyilván nem tűnik fel, mennyire s2ar.

"I'll be better off without YOU

In no time I'll be forgettin' all about YOU

You saying that you know but I really really doubt YOU

Understand my life is easy when I ain't around YOU"

-a Problemből

Ilyet mindenki tud írni.

2014. okt. 8. 01:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja,de ettől még nemlesz szar iggy azalea..:D
2014. okt. 8. 04:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak meg akarod húzni a csajt.

Egyébként azt hallgatsz, amit szeretnél.

2014. okt. 8. 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, azt hallgatsz amit akarsz. A rímekre meg: szerintem sok neves előadónak vannak számai, amiben ilyemek a rímek. Iggynek se minden száma ilyen... Pl: Black Eyed Peas- Meetme halfway.

girl, I spend my time just thinkin thinkin thinkin bout YOU

Every single day yes, I'm really missin' missin' YOU

And all those things we used to used to used to used to do

Hey, girl, what's up, it used to used to be just me and YOU

2014. okt. 8. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A BEP-ről csak annyit, h maga Fergie vallotta be, h a szövegeik sokszor bénák.
2014. okt. 8. 19:22
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
Azt halgatsz amit akarsz, énis 15 éves vagyok és "páva"és már nagyon régóta szeretem nicki minajt
2014. okt. 9. 07:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Elirtam 17vagyok,Nicki Minaj az joo
2014. okt. 11. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!