Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki ha 10 (vagy több) éves...

Ciki ha 10 (vagy több) éves zenéket hallgatok?

Figyelt kérdés

Találtam régebbi zenéket ilyen 2007 körüliek is vannak és tetszenek. De ez most ciki? A suliban tuti kinevetnének érte. Amúgy meg tetszenek idei és tavalyi számok is de most a lényeg az hogy a régebbieket szégyen e hallgatni. Tuti megkapnám hogy hogy le vagyok maradva. De ha valami megtetszik azt hallgatom. Ez baj?

Gimibe járok már amúgy de ismerem a többieket.. 16/L

2017. máj. 15. 21:29
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok. :)
2017. máj. 15. 23:09
 12/29 TR75 ***** válasza:
100%

Sőt, légy extravagáns. Hallgass többszáz éves zenéket :-)

[link]

Ami azt illeti, Johann Sebastian Bach után már csak "futottak még" minden zene. Oké-oké, még Mozart.

[link]

[link]

2017. máj. 15. 23:29
 13/29 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Az a "ciki" hogy még a zene hallgatást is mások véleményéhez igazítod, pedig mindenki azt hallgat amit akar, nincs olyan hogy ciki.

Másrészt azért szar belegondolnom, hogy a 2007-es számok már "régi" számoknak számítanak és 10 évesek :D De ami jó, az 10 vagy 100 év múlva is jó.

2017. máj. 16. 06:37
 14/29 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már ciki. Az iskolában hallgattatok már greogirián énekeket is, meg opera és komolyzenei részleteket is. Vagy nem? Azok milyen régiek? :)
2017. máj. 16. 08:26
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Jujj, én 40-50 éves zenéket is szoktam hallgatni. Igen, a korosztalyunk pont az, aki ezt cikinek tartja, nekik már az egy-két éves számok is retrónak szamítanak, és az húú de gáz, pedig akkor, amikor kijött, pont azt hallgatták. Nem számít nekik, hogy jó-e amúgy az a szám, csak mivel divatos, azt hallgatják. Téged ne érdekeljen masok véleménye, hallgasd, amit szeretsz, és kész. :)
2017. máj. 16. 09:05
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem szarja le,hogy mások mit gondolnak?

Téged se érdekeljen. Inkább az ilyen magyar "rappnek" nevezett szennyek a gázak,amik most mennek.

Én a 70'es-80'as évek slágereit szeretem a legjobban. A magyarokat is ,de inkább a külföldieket. Sok fiatalnak nem mond semmit a Modern Talking, Guns n roses, Scorpions, Boney M., Ottawan, stb.

De azok még zenék voltak,azokra lehetett bulizni. A kocsiban is szinte csak ezek szólnak és nem érdekel,hogy más mit gondol.

Sőt,mivel közel lakom a cigánytelephez,így mindig hallom,hogy ők miket hallgatnak és szinte mindig benne van a repertoárban egy kis dr alban, meg ugye az elmaradhatatlan Coco Jambo 😁

2017. máj. 16. 11:31
 17/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, én vagyok a 21 éves aki a 10-es választ írta, és örömmel láttam hogy sok kedvencem felsoroltad. :D Sőt még olyanokat is ismerek amiket végképp nem fog itt senki sem, pl. Bad Boys Blue. Hála a szüleimnek meg a nagybátyámnak én igazi minőségi zenéken nőttem fel (pl. azokon amiket írtál), ismerem és szeretem őket, sokkal inkább mint a maiakat, és erre büszke is vagyok, hogy normális ízlésem van, nem a divatnak megfelelően hallgatok igénytelen sz-rt. A mobilom is ilyenekkel van tele, mai zenéből egy tucatnyit sem találni rajta szerintem. Ha kényszerből hallgatni is kell a rádiót, mindig öröm ha véletlenül előkerül egy jó Bon Jovi, Scorpions és társai.
2017. máj. 16. 12:11
 18/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az. Sok tini szerint biztos az, de sztem maguk se gondolják komolyan, csak félnek attól, hogy őket cikizik ki, hogy nem annyira modernek.

Én anno tiniként hallgattam mindenféle zenét akkori kortárstól kezdve '70-es évekig. Ma meg úgy gondolom, hogy az elmúlt egy-két évben egyre kevesebb olyan slágert hallok, ami tetszik, nekem pl. a mostani irányzatok nem jönnek be annyira. És ezt nemcsak a saját tinikorom nosztalgiája miatt mondom.

28N

2017. máj. 16. 15:25
 19/29 A kérdező kommentje:
Coco Jambo :DD azt nagyon szeretjük tesómmal :D
2017. máj. 16. 16:53
 20/29 Fatal_3rror_ ***** válasza:
Amúgy tulajdonképpen az is vicces, hogy mindenki írja a mai számokról, hogy mennyire rosszak...De gyakorlatilag 10-15 éve is ugyanezt mondták az akkori új számokról az emberek :D
2017. máj. 16. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!