Ciki ha 10 (vagy több) éves zenéket hallgatok?
Találtam régebbi zenéket ilyen 2007 körüliek is vannak és tetszenek. De ez most ciki? A suliban tuti kinevetnének érte. Amúgy meg tetszenek idei és tavalyi számok is de most a lényeg az hogy a régebbieket szégyen e hallgatni. Tuti megkapnám hogy hogy le vagyok maradva. De ha valami megtetszik azt hallgatom. Ez baj?
Gimibe járok már amúgy de ismerem a többieket.. 16/L
Az a "ciki" hogy még a zene hallgatást is mások véleményéhez igazítod, pedig mindenki azt hallgat amit akar, nincs olyan hogy ciki.
Másrészt azért szar belegondolnom, hogy a 2007-es számok már "régi" számoknak számítanak és 10 évesek :D De ami jó, az 10 vagy 100 év múlva is jó.
Ki nem szarja le,hogy mások mit gondolnak?
Téged se érdekeljen. Inkább az ilyen magyar "rappnek" nevezett szennyek a gázak,amik most mennek.
Én a 70'es-80'as évek slágereit szeretem a legjobban. A magyarokat is ,de inkább a külföldieket. Sok fiatalnak nem mond semmit a Modern Talking, Guns n roses, Scorpions, Boney M., Ottawan, stb.
De azok még zenék voltak,azokra lehetett bulizni. A kocsiban is szinte csak ezek szólnak és nem érdekel,hogy más mit gondol.
Sőt,mivel közel lakom a cigánytelephez,így mindig hallom,hogy ők miket hallgatnak és szinte mindig benne van a repertoárban egy kis dr alban, meg ugye az elmaradhatatlan Coco Jambo 😁
Szerintem nem az. Sok tini szerint biztos az, de sztem maguk se gondolják komolyan, csak félnek attól, hogy őket cikizik ki, hogy nem annyira modernek.
Én anno tiniként hallgattam mindenféle zenét akkori kortárstól kezdve '70-es évekig. Ma meg úgy gondolom, hogy az elmúlt egy-két évben egyre kevesebb olyan slágert hallok, ami tetszik, nekem pl. a mostani irányzatok nem jönnek be annyira. És ezt nemcsak a saját tinikorom nosztalgiája miatt mondom.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!