Tényleg gáz, hogy ilyen zenéket is hallgatok?
http://www.youtube.com/watch?v=L5si4rGARBo
Az egyik munkatársam kikapta a fülemből a fülhallgatót, mikor épp ez szólt. Kiröhögött és annyit mondott, hogy "jéézusom, mi ez??".
Imádom a '80-as évek zenéjét, popot, rockot egyaránt.
Az a gáz, hogy valaki leszól a zenei ízlésed miatt.
Egyébként meg C. C. Catch egy minőségi énekesnő volt, akinek a számait még ma is ismerik, kíváncsi vagyok, hol lesznek 30 év múlva a mostani "énekesek" "slágerei"?
Én meg a '20-as, '30-as, '40-es, '50-es évek zenéjét szeretem leginkább, egyáltalán nem gáz ez szerintem... Mindenki olyan zenét hallgasson, ami neki tetszik, mert nem más miatt hallgatod, hanem magad miatt.
Ki nem állhatom amúgy a mai zenéket, egyszerűen olyannyira műanyag a legtöbb, hogy már fáj. A munkatársaddal meg ne foglalkozz. Én is megnézném, hogy pár év múlva (nem 20-30!) hol lesznek a mai "muzsikák".
Kedves kerdezo 15!! vagyok,es nagyon-nagyon szeretem a 20-30evvel ezelotti szamokat.
Es teszek ra,hogy masok meg nem. Nekem tetszik,ezert halgatom. Kesz.
NEM GAZ!!! :) Tudod ki gaz? Amit mostanaban Miley csinal!! Na az gaz!!
Haha, valamelyik reggel ezt hallgattam, munkába készülődve.
Milyen jogon szól le, oké véleményt mondhat, de ez kissé faragatlanság, amit csinált, gondolom próbált "ledominálni".
Egyáltalán nem gáz, a munkatársad nem tudom, milyen jogon szólt le, ha egy, ő rántotta ki a füledből a fülhallgatót, nem te kérted, hogy hallgasson bele, kettő, nem az ő dolga. 16 vagyok, szívesen hallgatok én is régebbi számokat, főleg rockot, de a mai bandák közül is rengeteget szeretek.
A baráti társaságomban vagyok én, egy másik csak akinek hasonló a zenei ízlése, kettő aki rapet és hip-hopot hallgat, kettő pedig aki electrot és dubstepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!