Mit lehet mondani ha megkérdezik milyen zenéket hallgatok? Tőlem sokszor kérdezik, és nem nagyon tudok mit mondani.
Két okból 1.hogy mi van ha leszólnak/lenéznek miatta
2.sokféle stílusból szeretek zenéket,tehát nem emelhetem ki hogy pl csak a rockot,de azt sem mondhatom hogy minden stílusból,mert ez sem igaz,elsorolni a stílusokat meg sok ideig tartana+van amit hirtelen nem is tudnék milyen kategóriába soroljam...
Erre a kérdésre, válaszold az alábbiakat (kellően unott arckifejezéssel)
"leginkább a 18.századi olasz zenét kedvelem, kiemelve Salieri, és Paisiello műveit, bár a német Dittersdorf művészete is elég közel áll hozzám. Igaz, hogy az átlagember (itt megvető grimaszt vágj) ebből az időből inkább csak Mozartot ismeri, de nekem az ő zenéje túl felszínes, mondhatni vulgáris.."
Általában ennél a résznél már visítva menekül a kérdező. Amennyiben egy kellően sznob zeneértővel hoz össze a sors, akkor is sikered lehet, mert csodálattal fog adózni a kifinomult ízlésedhez. :)
:D
Én is néha zavarban vagyok, amikor ezt kérdezik tőlem. Főleg mikor mondom, hogy a rockot szeretem, aztán a kérdező felsorol mindenféle együttest, amiről soha nem hallottam és megkérdezi, hogy tőlük mit ismerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!