Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők miért nem foglalkoznak...

Nők miért nem foglalkoznak tudományokkal, gazdasággal és politikával? Bármi ilyen konferenciára járok kb 2-5% a női részvétel.

Figyelt kérdés
Így nem maradnak le a kultúráról, társadalomépítésről, jól fizető állásokról?
2017. febr. 2. 09:35
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

"Persze, van ahol magasabb a férfiak aránya - máshol meg a nőké az"

Pazar, akkor sikerült eljutni oda, hogy megértsd a kérdés egyik részét. Már csak az a kérdés, hogy miért? És itt most fókuszáljunk mondjuk az informatikára, vagy valamelyik mérnök szakra.

Mert a gazdász szakokon nálunk kb fele-fele arányban vannak

2017. febr. 2. 12:44
 32/59 anonim ***** válasza:

"Egy intézmény 3 szakának, egy éves felvételi átlagából mit akarsz leszűrni, bizonyítani? "

Látom a kért forrást nem sikerült elolvasni, na mindegy

2017. febr. 2. 12:45
 33/59 anonim ***** válasza:
31%

31: Tényekkel támasztotta alá a mondanivalóját.

Próbáld meg te is, nem fog fájni :P

2017. febr. 2. 12:46
 34/59 anonim ***** válasza:

"Pazar, akkor sikerült eljutni oda, hogy megértsd a kérdés egyik részét. Már csak az a kérdés, hogy miért? És itt most fókuszáljunk mondjuk az informatikára, vagy valamelyik mérnök szakra."

De miért fókuszáljunk arra, mikor az alapkérdés a nők gyakorlatilag az élet összes területén való lemaradottságát sugallja?

Csak a mérnök és a politikus foglalkozik tudománnyal? Csak ők nem maradnak le a kultúráról(!), társadalomépítésről, jól fizető állásokról?

Szerintem te nem értetted a "kérdést".

2017. febr. 2. 12:54
 35/59 anonim ***** válasza:

34:

Nyelvnyújtogatós szmájlikat küldözgetők helyett adatokat keresni, melyek ráadásul trivialitásokra?

Ennyi időm nincs. De ha lenne sem erre fecsérelném.

Nyelvnyújtós szmájlival tényadatokat követelni, ez a hét vicce, köszi, made my day :))))))

2017. febr. 2. 12:56
 36/59 anonim ***** válasza:

@35

Mert egyszerűbb 1-1 "szűk" csoportot vizsgálni, mint az egészet.

A kultúra, társadalomépítő részt én sem értem az alapkérdésben

2017. febr. 2. 12:57
 37/59 anonim ***** válasza:
27%

"Nyelvnyújtogatós szmájlikat küldözgetők helyett adatokat keresni, melyek ráadásul trivialitásokra?

Ennyi időm nincs. De ha lenne sem erre fecsérelném.

Nyelvnyújtós szmájlival tényadatokat követelni, ez a hét vicce, köszi, made my day :))))))"

Amikor ilyen nevetséges, lényegtelen hülyeségeken akad fenn az ember akkor tudod, hogy megnyerted a vitát, mert csak légből kapott érveket tud felhozni(és sajnos mostanra már azok is elfogytak)

2017. febr. 2. 13:00
 38/59 anonim ***** válasza:

"Mert egyszerűbb 1-1 "szűk" csoportot vizsgálni, mint az egészet. "

Az biztos hogy egyszerűbb, csak az így kapott eredményt nem lehet az "egészre" érvényesnek tekinteni.

2017. febr. 2. 13:11
 39/59 anonim ***** válasza:
Túlszűkítés akkor lenne ha azt csinálnánk mint amit én csináltam(egy egyetem, egy évfolyamát vizsgálnánk)
2017. febr. 2. 13:15
 40/59 A kérdező kommentje:
A nemi alapú fizetéskülönbség is egy ezerszer cáfolt feminista koholmány. A különbség akkor jön ki, ha az összes férfi hasonlítjuk az összes nővel. De itt nem vettünk figyelembe szakmát, végzettséget, munkaórát, munkában eltöltött éveket ... stb. Ha ezeket is figyelembe vesszük, akkor eltűnik a különbség. Nem is lenne értelmes férfiakat alkalmazni, ha tudnám, hogy a nők olcsóbban elvégzik ugyanazt a munkát. Csak nőket vennék fel! :D
2017. febr. 2. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!