Miért irigyek, kicsinyesek, rosszindulatúak a Magyarok?
Jó oké tévedtem, ha már nulla % vagyok akkor tényleg hatványozottak! XD
Jó nem, kiállok a véleményem mellett! Úgyhogy lehet pontozni orrba szájba, nem érdekel!
Na most döntsétek el mit válaszoltam! HÁHÁ
(kis karikatúra a magyar emberek egy részéről)
Közismert bolgár vicc:
Meghal a bolgár. Lejut a pokolba. A kapuban két ördög fogadja. Levetkőztetik és azt mondják, hogy kövesse őket. Mennek, mennek. Hatalamas üstök között haladnak. Minden népnek külön üstje van, amelyben az elkárhozottak főnek. Az üstök széleinél ördögök nyuzsögnek, vasvillával lökik vissza azokat, akik ki akarnak mászni. Nagy sokár elérik a célt. A bolgárok üstjét. Látja ám a bolgár, hogy ez is olyan mind a többi, viszont e mellett nincsenek vasvillás ördögök. Megkérdezi az őt kalauzoló ördögöktől, hogy itt miért nincsenek visszalökő ördögök. Erre az ördög: "Óh, a bolgárok esetében erre nincs szükség. Ha az egyikük megpróbál kimászni az üstből, a többi megragadja a lábát és azonnal visszahúzza."
Azaz más nép is van, aki ilyennek látja magát.
Látom mások is sztorizgattak, így elmesélek én is egy sztorit.
Tavaly nyáron történt hogy egy Német család jött ide hozzánk (Pest megyei faluról van szó) és akartak nyaralót venni, de igazából még akkor csak nézegettek ingatlanokat. Erre ugye ennek híre ment itt és egyből már többen mentek "jó pofizni" a Németeknek. Egyik ilyen nyaralótulaj egy 70 év körüli fickó mondta is hogy neki eladó a nyaraló mert már azért idős amúgy sincs hozzá kedve művelni. A Németek megnézték, de még nem döntöttek. Erre jött egy fiatal "nagymagyar" hogy a testvérének van jó nyaralója azt vegye meg, a 70 éves fickótól ne vegyen mert ő kommunista mert anno MSZMP párttag volt és anno rendőrként dolgozott. Egyből ment a másik lejáratása csak azért hogy ne attól vegyen nyaralót. Aztán ebből szép nagy vita kerekedett, és sikerült elüldözniük a Németeket. Se nyaralót nem vett, de szerintem jó szájízzel sem gondol vissza ide.
Szerintem rossz körben mozogsz, a rokonaim, ismerőseim többsége nem kicsinyes, irigykedő, rosszindulatú.
Az ilyen embereket pedig kerülöm, igyekszem leépíteni, ha muszáj érintkezni velük, a lehető legkisebb felületen tenni ezt, a lehető legnagyobb garanciákkal.
Többre értékelik az emberek a sikert, mint az emberi kapcsolatokat.
Nem mondanám, hogy hungarikum, szimplán emberi tényező. Homo homini lupus est.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!