A testnevelés tanárok miért ilyen rosszindulatúak?
Figyelt kérdés
idén kezdtem az egyetemet, kötelező tesink van. személyes problémám még nem volt de állandóan olyanokat hallok, látok, hogy az kicsit meglep és elszomorít.
pl. testnevelés tanár elkezdett kiabálni egy kicsi kövérebb lánnyal és kb mindenki előtt megalázta, hogy miért nem képes csinálni a gyakorlatot.. másik fiúnak ellopták a tárcáját amiben a testnevelés kártyája volt. ( 3 hét kb mire újat kap). megmutatta az egyetemi diákját, személyijét, tudta fejböl a kártyakódot, mégsem fogadták el neki az órát mert a kártyával kell bejelentkezni. emiatt úgy néz ki az egész féléve nem elfogadható.
aztán azt hallom egyik órán, hogy mellettem lévő lányok pinpongoznak, 5 percre megálltak inni és pihenni, beszégetni. odajön a tanár, hogy ez mi hogy nem csinálnak semmit, ha már úgyse csinálnak semmit akkor legalább ne fogdosssák a zsíros kezükkel a sporteszközöket mert még más is akarja használni azokat...
2016. dec. 4. 14:08
1/10 anonim válasza:
Nem a testnevelés tanárok azok, hanem a ti testenvelés tanáraitok. Két egyetemre jártam, mindkét helyen jó fej volt a tesitanár, akárcsak a gimimben és általánosban.
2016. dec. 4. 14:11
2/10 anonim válasza:
Nem mind az. Nálunk egész normális volt.
De amúgy azt szokták mondani, aki tudja, az csinálja, aki nem tudja, az tanár lesz, aki meg annak se jó, az megy tesitanárnak. Szóval valószínű, hogy ők így vezetik le a frusztrációjukat másokon.
2016. dec. 4. 14:11
3/10 anonim válasza:
A többségük mentálisan eléggé zavart.
2 típusa van.
1.Aki könnyű megélhetési forrást lát ebben,és letojja az egészet(az én tesitanárom ilyen volt,szinte csak passziánszozni járt be).
2.A hajcsár,erőszakos,csak azért is megmutatom típus-ilyet is láttam,akik az hiszik,hogy a katonaságnál vannak vagy az idegenlégióban kiképzőtisztek.
2016. dec. 4. 14:21
4/10 anonim válasza:
Az én tesitanárom kifejezetten jófej.
2016. dec. 4. 15:29
5/10 Someone Alone válasza:
Nem mind az.
#3, nem ez a 2 típus van, csak te ezzel a kettővel találkoztál.
2016. dec. 4. 16:23
6/10 anonim válasza:
Nekem az ált.sulis és a gimis tesitanárom is egy kretén volt.
Szerintem nem vették fel őket a katonaságba és emiatt itt éltél ki magukat.
2016. dec. 4. 17:55
7/10 anonim válasza:
Nekem vegyes tapasztalataim vannak, volt normális, jó fej tesi tanárom is, de volt kőbunkó is, aki fogalmam sincs, miért ment tanárnak, mert az emberi, empatikus képessége-de a szakmai kvalitása is- elég mélyen volt. Igen, az a tipikus alázós.
2016. dec. 4. 19:02
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, most hogy zajlik egy tesióra, mert gyerekem nincs, de nálunk az "ennyit fuss le ennyi idő alatt, ennyit dobj, ezt ugord át a kettesért, ide mássz fel, ha nem akarod, hogy a tesijegy lehúzza a bizonyítványodat" ment. Szerintem a tesiórák (tesitanárok) is tehetnek arról, ha valaki nem szívesen mozog, főleg ha a mozgás nem örömforrásként volt jelen a tanrendben, hanem frusztrációként. Nagyon sokat fogytam mostanában, diétával, mozgással. És jé, most megélem a mozgás örömét, vajon ezt miért nem érték el a kedves tornatanáraim, amikor fiatalon egy dkg felesleg sem volt rajtam? Mindenki igyekezett lógni tesiről anno, mikor csak tudott.
2016. dec. 4. 19:11
9/10 anonim válasza:
Az én tanáraim:
ált.isk. - laza, részeges
- félbunkó
gimnázium: - igazi bunkó, részeges
egyetem: - laza
Abban egyetértek, hogy ők tehetnek arról, hogy az emberek nagy része nem sportol, mert megutáltatták a mozgást gyerekkorban.
2016. dec. 5. 08:11
10/10 anonim válasza:
én a gimis tesitanárom miatt utáltam meg a mozgást. valamiért utált, pedig körülbelül középszerű voltam, minden egyes félévkor kegyelemhármast adott, évvégén meg ötöst, mert nem tudta megúszni az osztályozókonferenciát, az rontotta volna le a kitűnőmet. Folyton csesztetett, megalázott kb minden lehetséges módon, az osztályból senki sem értette, hogy miért csinálja. A kövér vagy csúnya lányoknak automatikusan ötöst adott, és a sportoló lányoknak is (ami mondjuk logikus), csak engem utált nagyon. (Barátnőim szerint azért mert mozgás nélkül is szexi az alakom, de szerintem megbánthattam valamivel, vagy csak nem voltam szimpatikus neki)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!