Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tesiröl hármas vagyok hogyan lehetnék évvégéig négyes2014. jan. 16. 21:45
1/7 anonim válasza:
Mindig öltözz át, csináld normálisan a gyakorlatokat.A felméréseken próbálj meg minél jobban teljesíteni.Ha normálisan csinálod a gyakorlatot órai munkára kapod az ötösöket.Felmérőket áthúzod négyessel és kész is.Csak felszerelés mindig ott legyen mert amiatt könnyen ugorhat a jegyed
2/7 anonim válasza:
Próbálj itthon is edzeni hogy izmosabb legyél és bírd a feladatokat:D
14/l
3/7 anonim válasza:
Nagyon fontos a hozzáállásod!! Ne vegye észre a tanár, hogy nincs kedved hozzá, A feladatok teljesítésénél mindig látszódjon, hogy koncentrálsz! Ha valamiből jobb vagy, azt ha lehet többször is csináld meg (pl. én 2x futottam le a coopert jól, ês 2 db 5-öst kaptam, bár ezt nem valószínű, hogy tudod alkalmazni:( ) sok sikert! :) egyébként f/L?
4/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2014. jan. 19. 10:22
5/7 anonim válasza:
Gyúrj! Ês ha van rajtad felesleg, próbáld meg leadni! Akkor egyből javulhatsz mindenből rengeteget! (előző)
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó 160 cm 36 kg vagyok
2014. jan. 19. 15:05
7/7 anonim válasza:
akkor csak fejleszd az izmaidat! sok mindent megkönnyít, tapasztalat alapján mondom (14/L)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!