Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen rosszindulatúak...

Miért ilyen rosszindulatúak az emberek?

Figyelt kérdés

egyetemre járok, idén vagyok első éves... azt kell tudni, hogy van néhány raszta tincs a hajamban és kb ilyen stílusban öltözködök: [link] ( hasonlítok is erre a lányra picit)

ma reggel előadáson voltam és beült mögém két srác, egyszer csak azt hallom, hogy hangosan mondják, hogy: "fujj milyen undorító a haja, üljünk el innen nagyon gyorsan" ( 2 káromkodást is hozzátettek amit itt most nem írnék le...) nekem ez nagyon rosszul esett..nem is ismernek...én azért öltözködöm így meg azért ilyen a hajam mert ez nekem tetszik, de ha kívülről ilyen visszajelzéseket kapok az égész napra rosszkedvűvé tud tenni

2016. okt. 3. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom ők is elsőévesek voltak, azaz kb. 18 évesek. Nagyon gyerekesek a fiúk ilyen korban, ne foglalkozz velük, majd 4-5 év múlva felnőnek
2016. okt. 3. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

A raszta hajtól én is undorodom, szerintem ápolatlannak hat. Nekem mindig az elhanyagolt tanyasi pulikutyák jutnak róla az eszembe.

[link]

Sajnálom.

Persze megjegyzéseket nem teszek a rasztákra sem.

2016. okt. 3. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

mert a nőiesség egyik legszembetűnőbb éke az ápolt szép haj.

ha egy nő raszta hajat visel,akkor kimondatlanul ezt mondja-én nem akarok nőies lenni,ne tekints rám nőként.

erre meg jöhet olyan válasz mint amit kaptál.

és persze a rasztákat azonnal összemossák a rendszeresen füvezőkkel is,ami szintén nem túl hízelgő titulus egy lánynak.

persze most csak az első benyomásokat írtam le,mert pár mondat után egy raszta hajú lány is lehet ugyanolyan nőies és vonzó mint egy átlagos szép lány.

2016. okt. 3. 20:37
 4/5 anonim válasza:

mert kulturálatlan parasztok, hiába az egyetem..

lehet, hogy nem tetszik nekik a hajad, de akiben van némi jóérzés, az nem kezd el másokat ócsárolni az illető háta mögött, pláne ha az adott ember még hallja is. de ezt hiába magyarázod annak, aki ebben szocializálódott. önbizalom nulla, ego meg hatalmas. ezek az emberek nem ismerik a tapintatot és többnyire azt hiszik, hogy ők sz@rták a spanyol viaszt. egyéni szoc. problémájuk, hogy nem tetszik nekik a hajad. két vélemény a sok milliárdból. lényegtelen.

2016. nov. 8. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:

"Gondolom ők is elsőévesek voltak, azaz kb. 18 évesek. Nagyon gyerekesek a fiúk ilyen korban, ne foglalkozz velük, majd 4-5 év múlva felnőnek"

Könyörgök! Egy 18 éves az már felnőtt ember! Addigra már illene valamennyire megkomolyodni!

2017. jún. 24. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!