Miért kell leszólni ezért? Miért ilyen rosszindulatúak az emberek?
Az utóbbi időben rákaptam a sütésre. Nagyon elkezdett érdekelni a dolog. Recepteket nézek, megsütöm amit tudok. A barátaimnak is boldogan újságoltam hogy szeretem ezt csinálni, meg milyen finom lett amit készítettem. Erre néhány barátomtól az a válasz hogy inkább főzni kéne mert a sütivel nem lehet jól lakni, a sütés baromság.
Megértem hogy a főzés fontosabb de miért kell elvenni a kedvem olyantól amit szeretek csinálni? Ha megkérdezik mit csináltam pl délután akkor inkább el sem merem mondani.. miért ilyen rosszindulatúak az emberek?
19L
Nem "az emberek" rosszindulatúak, hanem ezek a bizonyosak. És mivel ilyenek, nem is értem, miért nevezed őket a barátaidnak... A barátokat arról lehet felismerni, hogy szeretnek. Akik pedig szeretnek, nem veszik el a kedved olyasmitől, amiben örömödet leled, hanem veled együtt örülnek, hogy találtál valami örömöt adó elfoglaltságot - főleg, ha az olyan ártatlan, sőt, értelmes dolog, mint a sütés.
Nézz körül sütögető körökben. Lehet, hogy ott igazi barátokra lelhetsz. :)
Nem tudom, miért ilyenek. Talán féltékenyek, hogy ők nem tudnak ilyen sütiket készíteni, mint te.
Én is sokkal jobban szeretek sütni egyébként :) A főzés annyira nem érdekel.
Nem kell velük foglalkozni! Amikor lesznek unokáid, milyen büszkék lesznek majd rád :)
Az én nagyim szeretett rétest csinálni és imádtam.
Tudom nem nagy szám a sütés de tényleg örömöm lelem benne.
Azért profi még nem vagyok de igyekszem fejlődni.
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek zöldet adtam, egy kivételével :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!