Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van tovább élnem?

Mi értelme van tovább élnem?

Figyelt kérdés
Húszas éveim elejére sem lett belőlem semmi, az élet minden területén egy csődtömeg vagyok. Utálom a családom, ők sem szeretnek engem. Senkim sincs. Nem hallgat meg senki, magányos vagyok. A lányoknak sem tetszek, kívül-belül defektes vagyok. Nincsen szakmám sem, mert egy értéktelen szar vagyok. Valaki mondjon egy nyomós okot, hogy miért érdemes élni, ha elég jónak találom azt az indokot, TALÁN nem akasztom fel magam.
2016. dec. 16. 12:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

Kell az elhatározás. Hidd el, hogy ha eldöntöd, hogy "lehet, hogy szar az életem, de változtatni akarok rajta,"akkor sikerülni fog. Próbáld meg magad mögött hagyni azt ami volt, és a pozitív oldalát látni az életnek. Tűzz ki egy célt amiért megküzdesz. Amiért érdemes megküzdened, és élned. Például ha tetszik egy nyelv, határozd el hogy megtanulod, és ásd bele magad. Látogass el abba az országba stb. Vagy kezdj el sportolni, ha szereted a sportokat. A lényeg, hogy biztos van valami amit szeretsz csinálni. Az első lépést elég nehéz megtenni, de megéri. Megértem, hogy ideges vagy,mert biztosan nem könnyű ez neked. Nekem van olyan családtagom, akinek próbálnék segíteni, de egyszerűen nem fogadja el és piszkálásnak veszi. (Őneki az alkoholról kéne sűrgősen leszokni)

De van, olyan is aki a gyerekkora miatt egy lelki roncs kábé, de talált magának hobbit ami eltereli a gondolatait, és egyre kevesebbszer látom rajta, hogy rossz kedve van. Remélem tudtam segíteni.

2016. dec. 16. 20:40
 52/62 A kérdező kommentje:

,,De van, olyan is aki a gyerekkora miatt egy lelki roncs"

Ilyen vagyok én is. Lehet, hogy elszaladt velem a ló délután... Sajnálom.

2016. dec. 16. 20:45
 53/62 anonim ***** válasza:
81%

Az én érzelmi intelligenciámmal nincs baj, ne aggódj, vannak ismerőseim, akik nagyobb gondokkal küzdenek mint te, sőt nekem is zűrös gyerekkorom volt, elszakítottak a szüleimtől és a testvéreimtől, de az az én gondom, meg tudom látni az élet értelmét.

Ellenben a te életszemléleteddel, és emberekhez való viszonyoddal nem kis gond van. A lényeg, hogy te nem tehetsz semmiről, mindig csak mások hibásak.

2016. dec. 16. 21:00
 54/62 anonim ***** válasza:

Olvasd végig ezt az oldalt,meggondolod magad:

[link]

2016. dec. 16. 21:06
 55/62 anonim ***** válasza:
" Az önakasztás főleg a férfiak között gyakori, sőt Magyarországon a leggyakoribb módszer. Pedig nem a vadnyugaton vagyunk, sőt még csak nem is Nyugaton… Korábban büntetés volt az akasztás, így végeztek ki számtalan háborús bűnöst, és nem azért így, mert kíméletesek akartak lenni velük. Valójában az akasztás veszélyes és nehéz műfaj, a képzetlen hóhérok sokszor el is rontották. Az eredeti eljárás ugyanis nem megfojtja az áldozatot, hanem eltöri a nyakát. Csakhogy ezt megreszkírozni nem éri meg: ha nem sikerül, akkor egy életre lebénulhatsz egy gerinctöréssel, sőt a több mint félórás fuldoklás sem ritka. A kötél olyan mélyre vág a nyakba, hogy a nyoma egy életen át látszik majd. Bármennyire is népszerű, a felsoroltak közül biztosan ez lenne a legutolsó megoldás, amelyiket megpróbálnám. "
2016. dec. 16. 21:07
 56/62 anonim ***** válasza:

ha ilyen kilátástalan helyzetben lennék, akkor egyértelmű mit tennék: világgá mennék.

először gyűjtenék egy kis pénzt, ami legalább az útra elég aztán hajrá, elindulok és hagyom hogy sodródjak, valahol csak megtalálnám a boldogságot, elég nagy ez a Föld nevű bolygó :)

2016. dec. 18. 11:42
 57/62 anonim ***** válasza:
90%
#56 Egyetértek! Ha nem jó ott ahol vagyunk, keressük meg azt a helyet ahol boldogok lehetünk.
2016. dec. 18. 15:24
 58/62 A kérdező kommentje:
3 méterrel a föld alatt a legideálisabb nekem.
2016. dec. 18. 15:32
 59/62 anonim ***** válasza:

akkor kezdj el ásni, az is jobb mint az önsanyargatás

mondjuk tél van, eléggé fagyos a föld, meg fog gyűlni az ásással a bajod :D

2016. dec. 18. 15:53
 60/62 anonim ***** válasza:
50%
Ne oltogassátok már szegény kérdezőt! Én beszéltem vele privátban jó fej. Nem kéne bele rúgni abba aki a földön fekszik.
2016. dec. 18. 17:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!