Mi értelme van tovább élnem?
Kell az elhatározás. Hidd el, hogy ha eldöntöd, hogy "lehet, hogy szar az életem, de változtatni akarok rajta,"akkor sikerülni fog. Próbáld meg magad mögött hagyni azt ami volt, és a pozitív oldalát látni az életnek. Tűzz ki egy célt amiért megküzdesz. Amiért érdemes megküzdened, és élned. Például ha tetszik egy nyelv, határozd el hogy megtanulod, és ásd bele magad. Látogass el abba az országba stb. Vagy kezdj el sportolni, ha szereted a sportokat. A lényeg, hogy biztos van valami amit szeretsz csinálni. Az első lépést elég nehéz megtenni, de megéri. Megértem, hogy ideges vagy,mert biztosan nem könnyű ez neked. Nekem van olyan családtagom, akinek próbálnék segíteni, de egyszerűen nem fogadja el és piszkálásnak veszi. (Őneki az alkoholról kéne sűrgősen leszokni)
De van, olyan is aki a gyerekkora miatt egy lelki roncs kábé, de talált magának hobbit ami eltereli a gondolatait, és egyre kevesebbszer látom rajta, hogy rossz kedve van. Remélem tudtam segíteni.
,,De van, olyan is aki a gyerekkora miatt egy lelki roncs"
Ilyen vagyok én is. Lehet, hogy elszaladt velem a ló délután... Sajnálom.
Az én érzelmi intelligenciámmal nincs baj, ne aggódj, vannak ismerőseim, akik nagyobb gondokkal küzdenek mint te, sőt nekem is zűrös gyerekkorom volt, elszakítottak a szüleimtől és a testvéreimtől, de az az én gondom, meg tudom látni az élet értelmét.
Ellenben a te életszemléleteddel, és emberekhez való viszonyoddal nem kis gond van. A lényeg, hogy te nem tehetsz semmiről, mindig csak mások hibásak.
ha ilyen kilátástalan helyzetben lennék, akkor egyértelmű mit tennék: világgá mennék.
először gyűjtenék egy kis pénzt, ami legalább az útra elég aztán hajrá, elindulok és hagyom hogy sodródjak, valahol csak megtalálnám a boldogságot, elég nagy ez a Föld nevű bolygó :)
akkor kezdj el ásni, az is jobb mint az önsanyargatás
mondjuk tél van, eléggé fagyos a föld, meg fog gyűlni az ásással a bajod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!