Mi értelme van tovább élnem?
Mindig mások tettek keresztbe?
Tehát mindenki más hibás rajtad kívül.
Miért nincs szakmád? Miért utálod a családod? Miért nincsenek barátaid?
2016. dec. 16. 13:29
12/62 A kérdező kommentje:
Én csak annyiban vagyok hibás, hogy megszülettem. Nem kellett volna. Mindenki tele van célokkal, mosolyog, sikereket ér el, én meg állandóan szívok, sehogy sem tudok kikecmeregni ebből a mocsokból. Akácfa és hajókötél kombójával én is lehetek sikeres. Nekem megváltás lenne az, ha megdögölhetnék végre. Komoly lelki sérüléseket szenvedtem el kicsi koromtól kezdve, amíg más családok vígan eljárkáltak kirándulni, jól érezték magukat, én meg mindennap az ordítozàsokat hallgattam, meg azt, hogy mekkora szar vagyok, a másik meg mekkora király. Ezt nevezitek ti életnek? Erre kéne pozitívnak lennem?
Másokkal is kiabálnak otthon, más szülők is ordítanak a gyerekeikkel hogy semmirekkellők, minek születtek meg és stb. Tapasztalat. Ettől még nem fog kitörni a III. világháború. Mégegyszer szeretném megkérdezni, elfogadod a segítségemet?
2016. dec. 16. 13:39
14/62 A kérdező kommentje:
#13 A lényeg az, hogy az empátia megvan... Kell a francnak a ,,segítséged".
Ne csodálkozz ha utál mindenki.
2016. dec. 16. 13:51
2016. dec. 16. 13:52
17/62 A kérdező kommentje:
És szerinted az életben is ilyen vagyok, te előítéletes birka??? Én nem lehetek ideges? Csak ti, ,,tökéletesek"?
"Kérjetek és adatik nektek, keressetek és találtok, zörgessetek és megnyittatik."
Isten minden nap hív téged, neked csak válaszolnod kell neki. Ő a kiút.
2016. dec. 16. 13:58
Húszas éveid elején vagy még. Iszonyat fiatal vagy! Én 20 évesen fogom elvégezni a gimnáziumot.
Ennyi idősen még nem baj, ha nincs munkád, feleséged, stb. Ha barátnőd sincs, nem gáz. Sokaknak nincs. Ez nem fog egy boldog, sikeres élet útjába állni.
Elköltözhetsz a családodtól.
Szerezz hobbit, ott ismerkedj meg másokkal!
De igazából te vagy az, akit nem érdekel, hogy mit írunk. Sajnálatot vártál, de a tanácsok nem kellenek.
Ezek ellenére, én sikeres és hosszú életet kívánok Neked!
2016. dec. 16. 14:05
20/62 A kérdező kommentje:
Mamám, neeee... Csak ezt a térítős baromságot neeeee....
Kapcsolódó kérdések: