Mi értelme van tovább élnem?
Figyelt kérdés
Húszas éveim elejére sem lett belőlem semmi, az élet minden területén egy csődtömeg vagyok. Utálom a családom, ők sem szeretnek engem. Senkim sincs. Nem hallgat meg senki, magányos vagyok. A lányoknak sem tetszek, kívül-belül defektes vagyok. Nincsen szakmám sem, mert egy értéktelen szar vagyok. Valaki mondjon egy nyomós okot, hogy miért érdemes élni, ha elég jónak találom azt az indokot, TALÁN nem akasztom fel magam.2016. dec. 16. 12:49
21/62 anonim válasza:
#19 Teljesen egyetértek. Majd úgyis azt írja válaszul neked mint nekem, hogy de legalább majd elmondhatjuk hogy "megpróbáltuk". Mit sem ér az egész sajnos.
22/62 A kérdező kommentje:
Ez az, fogjatok csak össze a csúnya kérdező ellen. Majmok...
2016. dec. 16. 14:10
23/62 anonim válasza:
Nem fogunk össze, a cél közös. Itt egy ember akin szeretnénk segíteni, de válaszul hátbatámadást, agressziót kapunk.
24/62 A kérdező kommentje:
A közhelyes marhaságok felidegesítenek. Talán ha normális választ adtok, akkor nem megy fel bennem a pumpa. Mármint a normálisat arra értem, hogy nem olyan marhaságokkal traktáltok, mint a ,,Holnap minden jobb lesz!" ,,Rajtad múlik minden!"... Nem is ismertek és ítélkeztek.
2016. dec. 16. 14:16
25/62 anonim válasza:
Apám felakasztotta magát, vicces olvasni ilyen kérdéseket...fogalmad nincsen a szenvedésről kérdező.
26/62 anonim válasza:
Nem fogtunk össze ellened. Tanácsokat adunk neked, de te nem fogadod el.
Én tényleg nem tudom, hogy milyen lehet, hiszen csak 15 éves vagyok. De vannak lehetőségeid a változtatásra. Járj el otthonról. Mások jókedve könnyen rád ragad, ha nyitsz a világ felé.
Ha egy magába forduló, folytonosan rosszkedvű fiút embert látnék, nekem se jönne be. Nem a külsőddel van a baj, hanem a hozzáállásoddal.
És igen, talán klisés, de igaz: NEKED KELL VÁLTOZTATNOD.
Mit szerettél volna olvasni a kommentek között?
19#-es voltam.
27/62 A kérdező kommentje:
#25 Részvétem. Nekem is van fogalmam a szenvedésről, szerinted miért akarom kivégezni magam?
2016. dec. 16. 14:52
28/62 anonim válasza:
Ha annyira meg akarnál halni nem itt szórakoztatnád magad.
Szánalmas vagy.
29/62 anonim válasza:
Van valami olyan ami szerinted hatással lenne rád hogy meggondold magad? Bármi ami eszedbe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!