Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van tovább élnem?

Mi értelme van tovább élnem?

Figyelt kérdés
Húszas éveim elejére sem lett belőlem semmi, az élet minden területén egy csődtömeg vagyok. Utálom a családom, ők sem szeretnek engem. Senkim sincs. Nem hallgat meg senki, magányos vagyok. A lányoknak sem tetszek, kívül-belül defektes vagyok. Nincsen szakmám sem, mert egy értéktelen szar vagyok. Valaki mondjon egy nyomós okot, hogy miért érdemes élni, ha elég jónak találom azt az indokot, TALÁN nem akasztom fel magam.
2016. dec. 16. 12:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
92%

Mi a francnak írtad ki a kérdést, ha úgysem tud senki válaszolni, mert nem ismernek? Számtalan válaszoló próbált tényleges segítséget nyújtani, te pedig porig aláztad őket. Picsogsz itt, hogy milyen rossz neked, és más problémája nem is létezik, mert nyilván neked van a legszörnyűbb életed. Nem csodálkozom, hogy senki sem szeret téged. Ha ennyire utálod az életed, ne tépd itt a szád, hanem lépj a tettek mezejére! Gyerünk, ha ennyire meg akarsz halni, hajrá. Úgysem fogod megtenni, ha komolyan gondolnád, már rég felkötötted volna magad.

Egy tipp: úgy akaszd föl magad, hogy nyomban eltörjenek a nyakcsigolyáid, mert úgy nem fogsz szenvedni. Szívesen.

2016. dec. 16. 16:44
 32/62 A kérdező kommentje:
#31 Ugye tudod, hogy ezért fel is jelenthetnélek, te féreg? Lenyomoztatom az IP-címedet, köcsög!!!
2016. dec. 16. 16:59
 33/62 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj már meg. Ha már átmentél bunkóba, legalább a szarkazmust értsd meg. Menj és szerezz barátokat, szükséged lenne néhányra...
2016. dec. 16. 17:07
 34/62 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék...le tudsz nyomozni egy IP címet,ezért már megéri élni 👌🏼
2016. dec. 16. 17:11
 35/62 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy szakembert...
2016. dec. 16. 17:11
 36/62 A kérdező kommentje:
Szarkazmus, persze. Rá lehet húzni, de ez már a gúnyolódáson is túlmutat. Ez a f*** egyenesen örülne annak, ha megdöglenék. Ahogy én is.
2016. dec. 16. 17:13
 37/62 anonim ***** válasza:
Nem ismerlek, így semmi közöm ahhoz, hogy élsz-e vagy sem. Nem ártottál nekem, így nincs okom a halálba kívánni téged. Neked viszont úgy tűnik, van okod a halálba kívánni saját magad, de mivel még nem tetted meg, ezért merem állítani, hogy nem is fogod. Előbb-utóbb csak rájössz, hogy léteznek megoldások, bár senki nem fogja tálcán kínálni őket. Próbálj tanulni a rossz élményekből.
2016. dec. 16. 17:16
 38/62 anonim ***** válasza:
Szívj el egy jointot éa nézz animét!xxd
2016. dec. 16. 17:22
 39/62 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem régiben feltettek egy kérdést, amit a mai nap folyamán én is megkérdeztem.

Milyen kommenteket vártál? Mit szerettél volna itt olvasni?

Azzal, hogy felkapod a vizet egy válaszon, amiben valóban semmi rossz nem volt, hiszen a saját véleményedet láttad benne viszont, nem érsz el semmit.

Nem mondhatod, hogy nem kaptál értelmes válaszokat. Én is írtam tanácsokat. De ezeket könnyedén elengeded a füled mellett, és leragadsz egy nyersebb hangvételűnél.

2016. dec. 16. 17:27
 40/62 A kérdező kommentje:
Azért a 31-es komment hasznossági százaléka jól tükrözi az ,,emberek" érzéketlenségét. Ezek azok, akik egy kis apróért is eladnák az anyjukat. Okádék ez az egész...
2016. dec. 16. 17:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!