Mi értelme van tovább élnem?
Mi a francnak írtad ki a kérdést, ha úgysem tud senki válaszolni, mert nem ismernek? Számtalan válaszoló próbált tényleges segítséget nyújtani, te pedig porig aláztad őket. Picsogsz itt, hogy milyen rossz neked, és más problémája nem is létezik, mert nyilván neked van a legszörnyűbb életed. Nem csodálkozom, hogy senki sem szeret téged. Ha ennyire utálod az életed, ne tépd itt a szád, hanem lépj a tettek mezejére! Gyerünk, ha ennyire meg akarsz halni, hajrá. Úgysem fogod megtenni, ha komolyan gondolnád, már rég felkötötted volna magad.
Egy tipp: úgy akaszd föl magad, hogy nyomban eltörjenek a nyakcsigolyáid, mert úgy nem fogsz szenvedni. Szívesen.
Itt nem régiben feltettek egy kérdést, amit a mai nap folyamán én is megkérdeztem.
Milyen kommenteket vártál? Mit szerettél volna itt olvasni?
Azzal, hogy felkapod a vizet egy válaszon, amiben valóban semmi rossz nem volt, hiszen a saját véleményedet láttad benne viszont, nem érsz el semmit.
Nem mondhatod, hogy nem kaptál értelmes válaszokat. Én is írtam tanácsokat. De ezeket könnyedén elengeded a füled mellett, és leragadsz egy nyersebb hangvételűnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!