Szerintetek mi értelme van az életben bármit is csinálni ha a végén úgyis meghalunk?
Mert addig élsz X évet, jobb esetben 75+ évet...szóval még bőven van időd addig, akármilyen célokra, vágyakra kalandokra...
23 L
mindannyian azért vagyunk a földön, hogy teljesítsük életfeladatainkat, fejlődjünk. én pl sokat tanulok a saját hibámból, néha még máséból is.
ne ilyen gondolatokon törd a fejed, hanem hozd ki magadból a legjobbat, érd el az életben a lehető legtöbbet! :)
Fejlődhetünk, lehet minden jobb s élvezetesebb.
Röviden ennyi. :D
Egy rakás sztorit tudok majd mesélni, például hogyan jártam meg igazolványok nélkül külföldet. Nem születtem szobanövénynek, szóval én azért szeretem kihasználni aktívan a rendelkezésemre álló időt, ráadásul alkothatok olyan dolgokat, amivel valakiknek megkönnyíthetem az életét.
Igazából ha senki semmit soha nem csinált volna, akkor lehet, hogy még mindig nem másztunk volna le a fáról. :-)
Nem a cél elérése a fontos. Nem is biztos, hogy jó a cél.
Az az út a fontos, amit megteszel a cél elérésének érdekében. A cél el nem érése nem jelenti azt, hogy az út, amin keresztülmennél, céltalan és haszontalan volt.
Sokszor nem látom semminek az értelmét. Csak csinálok dolgokat, vághezviszem, azt kész. Utána mi van? Még egy valamit elintézek. És aztán?
Ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!