#21 A szegénység nem azt jelenti, hogy valakinek egy fillérje sincs, hanem hogy egy adott jövedelmi szint alatt van a keresete. Az Internet pedig nem egy drága dolog, manapság már havi 1.500 forintért is lehet netezni. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb városokban egy rakás helyen van ingyen wi-fi, vagy ha a szomszédét lopod, akkor is ingyen van. :D Szóval ne csináljunk már úgy, mintha attól hogy valakinek hozzáférése van a világhálóhoz, akkor már hű de gazdag ember lenne. Ez már nem a '90-as évek, amikor még luxus volt otthon az Internet.
"Az Internet pedig nem egy drága dolog, manapság már havi 1.500 forintért is lehet netezni. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb városokban egy rakás helyen van ingyen wi-fi, vagy ha a szomszédét lopod, akkor is ingyen van."
Hol lehet 1500 ft-ért beköttetni internetet? Kérem a linket.... biztos van ilyen, de általában a fővárosban és nagyobb városokban. Mi itt le vagyunk korlátozva egy-két szolgáltatóhoz és mindegyik drága. Digiről nem is álmodozunk
Lopni a szomszéd netét, ezt csak akkor lehet ha nincs rajta jelszó, de legtöbbször van....nem hülyék az emberek.
2016. nov. 4. 18:38
26/48 anonim válasza:
1500-ért max olyan mobilnetet kapsz, ami 2-3 nap alatt lefogy, ha csak a facebookot használod akkor is...
2016. nov. 4. 19:08
27/48 anonim válasza:
Falun (ahol a "szegények" vannak) 1000 ft a net, 80 kb/s letöltéssel. (Igen, 80 kb/s LEtöltés...) Wififalu. De már az is 1500 lett. Városon általában nem segélyből él az ember, bár én nem panaszkodom, nem vagyok szegény.
2016. nov. 4. 19:45
28/48 anonim válasza:
Falun lakom, 7000 Ft-ot fizetünk az internetért, most hogy lejárt a hűségidő és még nem hosszabbítottunk 9000 Ft-ot.
2016. nov. 4. 20:13
29/48 anonim válasza:
Nekünk falun 3600 a 6 megabites mikrohullámú net. Az eredeti kérdésre visszatérve: nem akarok itt vallási vitát indítani, de a kereszténység pozitívan fogja fel a dolgot.
2016. nov. 4. 22:04
30/48 anonim válasza:
#25 Na, rákerestem. Például Székesfehérváron a 6 Mbit/s sebességű mikrohullámú net elérhető havi 1.300 Ft-ért. Se nem a leggyorsabb, se nem a legmegbízhatóbb, de olcsónak olcsó. Még olcsóbb is mint amennyit írtam. :D Ennyit erről. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!