Léteznek emberek (akár itt az oldalon) akik szívesen beszélgetnének egy társaságba nehezen beilleszkedő férfi emberrel?
El kell kezdenem szokni a társasági életet, mert később problémám lwhet belőle.
- egyszerűen rosszul érzem magam idegenek társaságában
- mindig attól félek megszólnak, kiröhögnek
- ezért nem járok a bolton, munkahelyen kívül tömeghelyekre
- sokat bántottak gyerekkoromban és nem tudok szabadulni az emlékektől
- mindig lesütöm a szemem
- sokszor érzem amikor nővel beszélgetek mintha mindjárt összeesnék
- önbizalmam emberismeretem zéró
- 3 éve járok pszichiáterhez állítólag javultam, de mégsem eléggé
- a kritikától félek, mivel a verések mellet régen ordítoztak velem a szüleim, tanárok, iskolatársak
És végül, úgy látom az embereket, hogy úgy tekintenek rám, mintha leprás lennék.
Szóval vannak itt olyanok akik szivesen beszélgetnének énvelem?
Egy időben én is hozzád hasonló voltam, ugyanilyen okok miatt, de mára már sokat változott a helyzet. Úgy állj a dolgokhoz, hogy lesz ami lesz nem kell görcsölni azon más mit mond vagy gondol, lehet ők is egyszer visszahúzódóak voltak. A tömegben senki nem figyel téged, esetleg odanéz hogy ki az aki ennyire lehajtott fejjel sétál, de holnapra elfelejtik hogy egyáltalán láttak. Felesleges dolgokon aggódni pedig ... felesleges. Ne foglalkozz azzal, hogy mik az 'elvárások', elég ha korrektül állsz másokhoz, senki nem harapja le a fejed mert valamiben eltérsz az átlagtól.
Én pl. mióta többet vagyok otthon, lazábban veszem a dolgokat, sokkal jobban érzem magam, annak ellenére hogy barátok híján vagyok, barátnő meg évek óta nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!