Ha nálam beütne a krach, akkor egyből mennék külföldre...
2014. okt. 13. 18:52
2/10 anonim válasza:
Szegénységben nőttem fel, így megtanultam, hogy csak azt vegyem meg, amire szüökségem van. Nem mondom, hogy nem fájt néha a szívem egy-egy drágább könyvért, kabátért, bakancsért, de ha nincs rá keret, akkor jó az, ami van.
2014. okt. 13. 18:53
3/10 anonim válasza:
Ismerős érzés :/
2014. okt. 13. 19:12
4/10 anonim válasza:
már hozzászoktam
2014. okt. 13. 19:56
5/10 anonim válasza:
Ez visszafelé is igaz.
Milyen érzés hogy van pénzed? Megtudod venni azt amit akarsz?
Sajnos én ezt nem ismerem.
2014. okt. 13. 20:00
6/10 anonim válasza:
Hozzá lehet szokni, amúgy sem lehet minden a tiéd. :)
2014. okt. 13. 20:35
7/10 anonim válasza:
A szegénység csak viszonyítás kérdése. Aki itt írkál hogy szegény, az a világ baromi mázlista 20 %-ába tartozik mert van mit ennie innia van sz.gépe ,mobilja korlátlan nete és árama, van fedél a feje felett ,nem sújtják halálos járványok természeti katasztrófák ,és nem halt éhen 10 éves koráig. Van nagyjából demokratikus országa és jogai. Ezt nem igazán mondhatják el milliárdok...
Szóval ki is a szegény?
2014. okt. 13. 20:37
8/10 anonim válasza:
volt időszak, amikor hónapokon keresztül kenyér és kis dobozka (legolcsóbb volt) vaj volt a kajám, míg mások a bőrtáskákkal jártak, én apám régi nadrágjából varrtam magamnak táskát. Egyszerűen nem maradt pénzem a lakbér miatt, szüleimet nem akartam terhelni és dolgozni meg nem tudtam, mert egyetemre jártam. Most sem vagyok jobb helyzetben, de kajára van pénzem, viszont a cipőmet már fogalmam sincs hányszor ragasztottam meg, csakhogy ne kelljen újat vennem, mert arra most sincs pénzem. Tudod , ha megyek az utcán és látom a kéregetőket, akkor csak arra tudok gondolni, h engem is csak egy hajszál választ el attól, h melléjük kerüljek.
2014. okt. 13. 20:42
9/10 anonim válasza:
Volt rá példa, hogy hónapokig konkrétan 0Ft-ból éltünk anyámmal, úgy hogy nagyon néha kaptunk csak segítséget. Hetekig az volt az össz kajám, amit ettem a suliban ebédet… :)
És mivel gyerek voltam/vagyok, kénytelen voltam elviselni, nem tehettem mást.
Szerintem én azért kijelenthetem, hogy tudom milyen :)
2014. okt. 13. 21:48
10/10 anonim válasza:
Nem izgatom magam felesleges dolgokkal. Nincs rá szükségem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!