Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mikor addig fújtok egy...

Ti mikor addig fújtok egy lufit, míg ki nem durran, akkor szoktatok néha feszültek lenni, mikor már nagyon kemény, hogy hú. Mindjárt kidurran és nagyot szól?

Figyelt kérdés

Szerintem embere válogatja. Én nagyon-nagyon sokszor fújok lufikat és valamikor mikor nagyra akarom fújni néha véletlen kidurran,de sokszor szoktam olyat,hogy poénból direkt túlfújom,hogy durranjon szét és mikor már nagyon kemény mindig gondolok rá,hogy mindjárt hatalmasat szól,pedig már ezerszer csináltam,megszokhattam volna de akkor is bennem van ez.

Kérdésem az,hogy normális dolog ez,hogy direkt addig akarja fújni az ember amíg ki nem durran,de mégis benne van egy kis félsz,hogy mindjárt kipukkan és vajon mekkorát szól majd? Ti,ha csináljátok,hogy vagytok ezzel?

2014. okt. 12. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, meg még olyankor is, ha valaki pezsgőt bont, próbálok elhúzódni, meg behunyom a szemem, nehogy kiverje.
2014. okt. 12. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem, én inkább játszok velük, mint hogy spontán kidurrantsam.

Gondolom ez a fétised, sok ilyen videó van a youtubeon. Nem gáz, csak a szemedet ki ne csípje.

2014. okt. 13. 12:40
 3/4 anonim válasza:

Fiú vagy, vagy lány, kedves kérdező?

Mennyi idős?

2014. okt. 21. 21:19
 4/4 anonim válasza:
Lány vagy? Megismerkedhetnénk, ha van kedved.
2015. dec. 24. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!