Ti nem vagytok feszültek, idegesek amikor autóba ültök?
Szerintem le kéne adnod a jogsid, közveszélyes vagy. Aki fél ne vezessen.
Senna is azért halt meg, mert félt mikor kocsiba ült az utolsó versenyén, érezte, hogy baj lesz.
Ha ezt érzed, akkor valószínű így is lesz előbb vagy utóbb.
Szerintem inkább neked nem való a vezetés, de komolyan. Engem meg az ilyenek idegesítenek fel, mint pl. Te. Kapaszkodik izomból a kormányba, látszik, hogy tiszta stressz, megalszik a szájában a tej mire bekanyarodik stb.
Nem felfogás kérdése, hanem ez idegi alapú. Tisztára mintha a sógornőm írta volna a kérdést, de tudom, hogy ő nem gyk-zik. Borzalom ülni mellette és amúgy szed gyógynövényes nyugtatókat. Olyan, mint aki be van szívva, és észre sem veszi, hogy milyen szinten bosszantja a többi autóst. Általában csak a véletlenen és a többi sofőrön múlik, hogy minden utat megúsz épségben. Közben azt hiszi, hogy milyen óvatos és biztonságos, amit csinál. Ő annyiban rosszabb nálad, hogy észre sem veszi, hogy mi a probléma.
Már alig várom a reggelt, mert egy 500 km-es út előtt állok, egyszerűen maga a menyország számomra ha az autóban ülök.
Amúgy anyám ilyen, hogy nem szereti a forgalmat de ő nem is vezet csak ha nagyon muszáj.
Na de az már sok ha attól vagy stresszes hogy fogyik 2 csepp benzin a pirosnál... Szerintem neked az élet egyéb területei sem jelentenek boldogságot...
en mikor par eve nyaralni voltamn1 hetet, hazaertem aztan lenyomtam 120Kmert.
hianyzott, pedig en se keresem agyon magam 80K.
ugyanugy 20 eves szarom van, most el is romlott, de ez van ezen stresszelni, v h piros van? anya is fukar, de ennyire?!
amugy 40 bol a tiednek is ez lessz a sorsa :/
Ezt még valahogy meglehet érteni kérdező, amit 8#-ban írtál, de a kérdést nem így tetted fel. Ráadásul panaszkodsz, hogy ha valami történik a kocsival, járhatsz biciklivel, aztán meg azt írod, hogy szeretsz biciklizni. Akkor minek is jársz kocsival 40E fizetésből?
Szóval ez már csak magyarázkodás. A kérdésedre a válasz: Nem való neked a vezetés.
Amúgy nekem is régi autóm van és most is éppen rossz, de amikor nem rossz, akkor sem stresszelek ilyeneken. Nyugodtan indulok el, mindig van a fejemben terv, hogy kinek szólnék, mit csinálnék, ha valami történne az autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!