Mikor fogja elfogadni az emberek többsége, hogy valakinek a neme az nem a nemiszervek kinézetétől függ, hanem fejben dől el, illetve, hogy nem csak férfi és női nemi identitás létezik, hanem több is van?
Na, szögezzünk le valamit. Ezek nem nemek leírásai, amik a képen vannak, hanem mentális betegségek. Tudományos megalapozottságuk kb. a hétfejű láthatatlan sárkányéval vetekszik, hacsak nem akarjuk a komplett biológiát, nőgyógyászatot, urológiát áltudománynak beállítani.
Valóban van olyan, aki 2 nem reproduktív szerveivel születik, de ezek születési rendellenességek, nem pedig jogi kategóriák. És ez egy kisebbség, nagyon ritka manapság ez. A többség pedig hadd ne kelljen már, hogy egy elenyésző kisebbséghez alkalmazkodjon.
Az, hogy a fejedben te cisznemű heterotróp műpénisznek gondolod magad…nos hadd ne kelljen magyarázkodnom, hogy miért röhögi ki mindenki nekifutásból ezt.
„És hogy miért HISZI saját magát lélekben olyan neműnek a legtöbb ember, mint ami a biológiai neme? Egyáltalán nem logikus okokból, hanem puszta megszokásból, birkaszellemből, félelemből hogy netán a társadalom kiveti, társadalmi nyomás okán.”
De igen. Ha van valami, akkor ez igazán adott, hogyha te férfi kromoszómával születtél, és pénisz van a lábad között, akkor te férfi vagy. Ez olyan, minthogy azt mondod magadról, ember vagy. Ezt nem kell birkaszellemmel, agymosással, félelemmel magyaráznod. Ez adott.
Ugyanígy ha te 24 éves vagy, akkor nem fogod azt mondani, hogy azért nem viselkedsz úgy, mint egy hétéves, mert birkaszellemű vagy, vagy félsz, vagy puszta megszokásból. Ha így tennél, elmebeteg lennél, nem pedig felvilágosult lázadó.
És itt is a dolog lényege.
Mert most tényleg, mi van ha odaállítok eléd, hogy én, a 25 éves fiatalember, 7 éves identitással rendelkezem? Én a fejemben eldöntöttem, hogy most márpedig 7 éves leszek. Hiszen természetszerűleg vannak az elmémben gyermekded vonások is!
Újrakezdhetném az általános iskolát? Be kellene szolgáltatnom az érettségimet, és a jogosítványomat? Hogy dolgozhatnék? Hiszen a gyermekmunkát tiltja a Btk.
Szóval nem igaz az a közkedvelt LMBTQAADFLF mantra, hogy itt szeretetről vagy utálatról van szó. Itt realitásról, és illúziókról van szó, arról, hogy alapvető törvényszerűségeket akarjunk semmisnek tekinteni és a társadalmat alapjaiban átírni pár ember kedvéért, vagy esetleg nyújtsunk nekik komoly segítséget azért, hogy elfogadja az elméjük a testüket? És itt meg is dől az, hogy mindent szabad, amit a másiknak nem árt. Nem, nem szabad mindent. Ez már önmagában hülyeség, hisz ha önveszélyes vagy, attól még a másiknak nem ártasz nem? De főleg egy ilyen kérdésben, ami már társadalmi szintre van emelve, ott igenis számíts arra, hogy lesznek vélemények róla, és ellenvélemények, és ennek hangot is fognak adni. Te, mint társas lény, a társadalom része vagy, és minden egyes cselekedeted visszhangozni fog. Ha ezzel nem tudsz mit kezdeni, akkor nőjj fel, vagy vonulj el egy kolostorba. De ezek már évszázadok óta így működnek, és nem a te kedvedért fognak megváltozni.
Az embernek nagyobb agya van és többrétűbb gondolkodásra képes, mint az állatok.
Éppezért, az ember szexualitása egy kizárólag fejben, nempedig az ember lába között létező dolog.
"Ennyi erővel tiltsuk be a szőke hajat, mert sokaknak nem tetszik."
A szőke hajjal nem akarsz megkérdőjelezni alapvető biológiai tényeket, és legalább nem gyártasz hozzá áltudományt, tehát az összehasonlításod érvénytelen.
"És valaki miért lenne önveszélyes azért, mert megpróbál boldog életet élni?"
Azért, mert nem a négy fal között teszi, hanem a társadalom előtt. Ebben az esetben pedig számítson rá, hogy meg fogják kérdőjelezni a mentális betegségét.
"Másokat meg nem zavarna, meg alapból semmi közük hozzá."
Minden amit nem a négy fal között csinálsz, ahhoz köze van mindenkinek, fogadd el. Egyébiránt meg: ha senkinek semmi köze hozzá, akkor példának okáért mit keres itt mégis egy kérdés róla, egy mindenki által látogatható weblapon az interneten?
"Az embernek nagyobb agya van és többrétűbb gondolkodásra képes, mint az állatok."
Ez viszont még nem jelenti azt, hogy a többrétűbb gondolkodás a javát is szolgálja. A paranoia határmezsgyéjén mozgó összeesküvés elméleteket is felfoghatod többrétű gondolkodásnak, mégsem mondod azt, hogy ugyanannyira kredibilis az ilyen ember álláspontja, mint aki legyint rá. Kellenek határok, és kell rend is, az emberi mentálhigiénében ugyanúgy, mint a társadalomban.
"Éppezért, az ember szexualitása egy kizárólag fejben, nempedig az ember lába között létező dolog."
Pont fordítva. Az ember szexualitása már kromoszóma szintjén el van döntve.
"Az ember szexualitása már kromoszóma szintjén el van döntve."
A tudományhívők korlátoltak, pontosabban azokra gondolok, akik minden más létező dolog létét valódi, önellentmondásmentes logika nélkül, vizsgálat nélkül eleve tagadják, dogmatikusan.
Nem véletlenül ilyenek ezek a tudományhívők. Félelemből és paranoiából teszik (bár egy részük inkább hazudik, szándékosan féligazságokat állít, amikor tudományról beszél, puszta érdekből hazudik).
A hatalomnak érdeke visszaélnie a hatalmával, ez sajnos tendenciózus. Aki ezt nem látja, az infantilis.
Márpedig ha visszaél, akkor rengetegféle eszközt pl összeesküvést is megragad. Aki meg aztán leleplezni próbálja a hatalom képviselőt, azok számára LOGIKA NÉLKÜL, megalapozatlanul csak úgy odavetik azt, hogy "te, kedves leleplező, paranoid vagy" - csak persze nem teszik hozzá, hogy leleplező ember, hanem épp az ellentétét érzékeltetik a tudományhívők. Miért is? Mert félnek!
Ráadásul infantilis, átlátszó a taktikájuk.
És mitől is félnek a tudományhívők? Saját maguk se tudják. Hiszen paranoidok. Én logikusan alátámasztottam, nem pusztán dobálózom e kifejezéssel. Ellentétben a tudományhívőkkel.
Érdekes egyébként, hogy hány és hány összeesküvést bevallottak már kormányhivatalok... Évtizedek múltán, amikorra még nagyobb homály fedi az adott vonatkozás körüli részleteket, tényeket...
(Csak nem reklámozzák, mégis utánanézhet bárki, hivatalos forrásból: pl egyes országok az ufo alktákat feloldották, aztán a chemtrail tényét is, stb).
De legalább bevallják idővel némelyiket. Azokról is, melyekről a korábbi években azt mondták: ha valaki összeesküvésnek nevezi, az paranoid.
Pszichés és szellemi öngólt rúgtak.
Előző, neked is elmondhatom, hogy öngólt rúgtál. Te tippelgetsz, én viszont reális kifejtést írtam.
Tippelgetsz, mert nem tudod, mik a tapasztalataim. Éltem erdőn mezőn, és más szitukban is kiszolgáltatottan, egyedül is.
Úgy gondolom, evvel válaszoltam a kérdésedre, kedves szemellenzős tudományhívő.
Azt sose állítottam, hogy minden rossz és téves volna a tudományban, mindenesetre javarészt téveszmés az akadémikusság. Fekete-fehér módon a tudósok és orvosok többsége hajlamos gondolkodni, nem én.
Az alapvető megközelítés az, ami téves a tudomány részéről, mert az érzékszerveiknek hisznek, infantilis módon. A logikát is beszűkült módon használják, így aztán újra és újra felülírják korábbi (merev) meglátásaikat.
Más kérdés, h a vallásosság is téveszmékre alapul, de abban is van egy kevés igazságtartalom, akár a tudományhívők szemléletében. Én nem vagyok se vallásos, se hívő, és sose voltam. Realista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!