Mikor fogja elfogadni az emberek többsége, hogy valakinek a neme az nem a nemiszervek kinézetétől függ, hanem fejben dől el, illetve, hogy nem csak férfi és női nemi identitás létezik, hanem több is van?
Mit keres ez a kérdés a politika rovatban?
Én személy szerint eltudom fogadni, hogy agyban dől el a dolog és valóban léteznek nemi diszfóriában szenvedő emberek és az ő esetükben a legjobb megoldás a hormonkezelés és a nemátalakítás. Viszont úgy gondolom, hogy csupán két nemi identitás létezik. A transzneműek és a hermafroditák is férfiak vagy nők végső soron. Az "agender", "nonbinary" , "genderfluid", "otherkin" és ezekhez hasonló dolgokat nem igazán tudom komolyan venni. Kíváncsi lennék néhány pszichiáter vagy pszichológus véleményére is a témában mondjuk.
Ne aggódj kérdező, Theonon is segített Remzi.
Egyszerűen csak levágjuk a fütyülődet, aztán egy ilyen dinnyelékelővel csinálunk rád cunit.
Teljesen egyszerű és végre boldog lehetsz. Már semmi bajod nem lesz az égegyadta világon.
Soha sem fogjuk elfogadni, viselkedésed lehet feminim,puncit is csinálhatsz,melleket is, de egy nagyon lényeges dolgon soha sem tudsz változtatni, tudod mi az?
Sosem fogja meglátni a férfi a szemedben a nőt. Ezen nem tudsz változtatni.
"nem csak férfi és női nemi identitás létezik, hanem több is van?"
36 éves vagyok, de én csak erről a kettőről hallottam, illetve az állatvilágban a kettő együtteséről. Mik vannak még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!