Lányok, nők, melyek ezek közül a legkiábrándítóbbak egy pasiban?
Ha gondoljátok, rangsoroljátok!
- elmúlt 23 és szűz (és nem vallásos vagy ilyesmi)
- elmúlt 23 és nincs lakása, a szüleinél él
- framecel (keskeny vállai, kis csuklói, vékony csontjai és az átlagosnál kisebb koponyája van, szóval egy kicsi, törékeny ember)
- tíz évvel idősebb nálatok
- kopasz vagy erősen kopaszodik
- az átlagosnál szőrösebb (a lába, a hasa, stb)
Az olyan kék piruláktól, minthogy "csak az számít, hogy őszinte és kedves legyen, és tiszta szívből szeressen" kíméljetek, köszi!
Olyan hsz-eket sem kérek, hogy "az a lényeg, hogy tetsszen", csak konstruktívakat!
Miért elvárás, hogy 23 kor utàn saját lakàs legyen? A nőnek is van akkor?
Nekem egyik sem kiàbrándító. Bàr nem is keresek pasit, mert 8 éve párkapcsolatban élek és nem volt 23 évesen lakàsa. Ja de nekem sem.
De mit kell tudni a pàromról? Elmúlt 23 és még nem volt lakàsa, de most van egy közös. Együtt könnyebb megvalósítani. :)
10 évvel idõsebb. Kopaszodik, de máshol szõrös, igaz vissza van vágva.
Alapból nem tetszettek a kisebb férfiak, mivel nem vagyok egy törékeny alkat én sem. Bár volt olyan baràtom. Az, hogy szūz, hàt na istenem, nem biztos hogy megtudom, hogy az volt. :D Inkàbb akkor gond, ha komolyan gondolják, de a pasinak hiànyzik, hogy mással vajon milyen lehet.
Az, hogy valaki 23 éves kora környékén még nem rendelkezik lakással, eléggé általános szerintem. Akkor nem lakik otthon, ha van párja akivel ketten tudnak albérletet fizetni vagy haverokkal lakik.
A kopaszodás szerintem nem nagy gond, a szőrösödés attól függ. Pl. egy ilyen felsőtest nekem simán bejön [link]
Na de itt jön a képbe a törékeny testalkat. Jöhet a szőr, izommal együtt, de a vékonyka fiúkkal ki lehetne kergetni a világból. Ha valaki 23 évesen még szűz, akkor ott gondok vannak, mondjuk totális önbizalomhiány, ami szerintem senkinek nem vonzó. Max. egy ugyanolyan önbizalomhiányos lánynak, csak így meg ugye nehezen fogtok összeismerkedni. Ha a külsőd miatt ennyire rosszul érzed magad, akkor miért nem teszel ellene?
A 10 év nem gond, de a kérdésed alapján most akkor egy 13 éves lányra hajtasz vagy honnan ez a 10 év?
Dehogynem köze van hozzá.
A képen, amit linkeltél, és a siránkozós weboldal másról sem szól, csakhogy egy csomó ronda, vagy csak önbizalomhiányos pasi (fiú) nem tud szép nőket behálózni.
Ezeknek a belsejük rohad. Félnek a nőktől, ezért utálják őket, de mégis dugni akarnak. Ez a sok ellentét összenyomja az agyukat. Azt hiszik, a külsejükkel van baj, nem pedig a hozzáállásukkal. Bemesélik maguknak, hogy ők jófiúk, szerintük aki jó, az ronda, csóró, önbizalomhiányos.
Én is belinkelhetnék egy képet, hogy te sem szeretnéd, ha Miss Piggy fogdosna.
Nagyon vekonyka
TUL szoros (amugy nincs bajom a ferfias szoros pasikkal de ne legyenek mar farkasok)
Meg mindig szuz
A szuleinel el
Kopaszodik (de csak ha durvan)
Idosebb
L/22
Lássuk:
kiábrándító az erős szó, de van, ami ezek közül nem jönne be nekem. A nagyon vékony testalkat pl. nem jön be, nem találom szexuálisan vonzónak, ha fejre állok, se. Ehhez jön még a 2-es pont, de az sem minden esetben. Pl. párom is 28 évesen anyjával élt, amikor megismertem, de dolgozott rajta, hogy elkerüljön onnan, gyűjtött pénzt, volt jövőképe, és nem is mamahotelben volt. Aki viszont eltapicskol a langyos szarban, a szülei tartják el 30 évesen mondjuk, és egy szalmaszálat nem tesz keresztbe, szüleihez odaköltöztetné a nőjét, az hatalmas NEEEEEEEEM. A többi engem nem zavar. Sőt van ami pozitívum is - a szőrösebb pasikat kedvelem, és mindig is a picit idősebbek vonzottak, nálam 5-15 évvel idősebbek. Kopaszság, szűzség se nem előny, se nem hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!