Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nők, melyek ezek...

Lányok, nők, melyek ezek közül a legkiábrándítóbbak egy pasiban?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok, rangsoroljátok!

- elmúlt 23 és szűz (és nem vallásos vagy ilyesmi)

- elmúlt 23 és nincs lakása, a szüleinél él

- framecel (keskeny vállai, kis csuklói, vékony csontjai és az átlagosnál kisebb koponyája van, szóval egy kicsi, törékeny ember)

- tíz évvel idősebb nálatok

- kopasz vagy erősen kopaszodik

- az átlagosnál szőrösebb (a lába, a hasa, stb)

Az olyan kék piruláktól, minthogy "csak az számít, hogy őszinte és kedves legyen, és tiszta szívből szeressen" kíméljetek, köszi!

Olyan hsz-eket sem kérek, hogy "az a lényeg, hogy tetsszen", csak konstruktívakat!

2016. okt. 21. 21:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Miért elvárás, hogy 23 kor utàn saját lakàs legyen? A nőnek is van akkor?

Nekem egyik sem kiàbrándító. Bàr nem is keresek pasit, mert 8 éve párkapcsolatban élek és nem volt 23 évesen lakàsa. Ja de nekem sem.

De mit kell tudni a pàromról? Elmúlt 23 és még nem volt lakàsa, de most van egy közös. Együtt könnyebb megvalósítani. :)

10 évvel idõsebb. Kopaszodik, de máshol szõrös, igaz vissza van vágva.

Alapból nem tetszettek a kisebb férfiak, mivel nem vagyok egy törékeny alkat én sem. Bár volt olyan baràtom. Az, hogy szūz, hàt na istenem, nem biztos hogy megtudom, hogy az volt. :D Inkàbb akkor gond, ha komolyan gondolják, de a pasinak hiànyzik, hogy mással vajon milyen lehet.

2016. okt. 22. 15:21
 22/27 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki 23 éves kora környékén még nem rendelkezik lakással, eléggé általános szerintem. Akkor nem lakik otthon, ha van párja akivel ketten tudnak albérletet fizetni vagy haverokkal lakik.

A kopaszodás szerintem nem nagy gond, a szőrösödés attól függ. Pl. egy ilyen felsőtest nekem simán bejön [link]

Na de itt jön a képbe a törékeny testalkat. Jöhet a szőr, izommal együtt, de a vékonyka fiúkkal ki lehetne kergetni a világból. Ha valaki 23 évesen még szűz, akkor ott gondok vannak, mondjuk totális önbizalomhiány, ami szerintem senkinek nem vonzó. Max. egy ugyanolyan önbizalomhiányos lánynak, csak így meg ugye nehezen fogtok összeismerkedni. Ha a külsőd miatt ennyire rosszul érzed magad, akkor miért nem teszel ellene?

A 10 év nem gond, de a kérdésed alapján most akkor egy 13 éves lányra hajtasz vagy honnan ez a 10 év?

2016. okt. 22. 16:16
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha úgy vesszük, aki elmúlt 23 az lehet 50 éves is. :)
2016. okt. 22. 17:02
 24/27 anonim ***** válasza:

Dehogynem köze van hozzá.

A képen, amit linkeltél, és a siránkozós weboldal másról sem szól, csakhogy egy csomó ronda, vagy csak önbizalomhiányos pasi (fiú) nem tud szép nőket behálózni.

Ezeknek a belsejük rohad. Félnek a nőktől, ezért utálják őket, de mégis dugni akarnak. Ez a sok ellentét összenyomja az agyukat. Azt hiszik, a külsejükkel van baj, nem pedig a hozzáállásukkal. Bemesélik maguknak, hogy ők jófiúk, szerintük aki jó, az ronda, csóró, önbizalomhiányos.

Én is belinkelhetnék egy képet, hogy te sem szeretnéd, ha Miss Piggy fogdosna.

2016. okt. 22. 20:28
 25/27 anonim válasza:

Nagyon vekonyka

TUL szoros (amugy nincs bajom a ferfias szoros pasikkal de ne legyenek mar farkasok)

Meg mindig szuz

A szuleinel el

Kopaszodik (de csak ha durvan)

Idosebb

L/22

2016. okt. 22. 23:08
 26/27 anonim ***** válasza:

Lássuk:

kiábrándító az erős szó, de van, ami ezek közül nem jönne be nekem. A nagyon vékony testalkat pl. nem jön be, nem találom szexuálisan vonzónak, ha fejre állok, se. Ehhez jön még a 2-es pont, de az sem minden esetben. Pl. párom is 28 évesen anyjával élt, amikor megismertem, de dolgozott rajta, hogy elkerüljön onnan, gyűjtött pénzt, volt jövőképe, és nem is mamahotelben volt. Aki viszont eltapicskol a langyos szarban, a szülei tartják el 30 évesen mondjuk, és egy szalmaszálat nem tesz keresztbe, szüleihez odaköltöztetné a nőjét, az hatalmas NEEEEEEEEM. A többi engem nem zavar. Sőt van ami pozitívum is - a szőrösebb pasikat kedvelem, és mindig is a picit idősebbek vonzottak, nálam 5-15 évvel idősebbek. Kopaszság, szűzség se nem előny, se nem hátrány.

2016. okt. 24. 11:45
 27/27 anonim ***** válasza:
Törékeny testalkat. Egy pasi legyen erős felépítésű.
2017. jún. 26. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!