Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a szimpatikus egy szimpatikus pasin, pasiban? :. )
Ha jó a humora, kedves, aranyos de komolyan is lehessen beszélni vele. Külsőre nekem nagyon tetszik a világos kék szem, de ha más színű az nem zavar mert a szemszíne miatt nem fogom megutálni :D mivel alacsony vagyok ezért az is tetszik ha a srác is az, de ha magas az sem zavar. És az illat, szeretem ha a pasihoz illik a parfüm amit használ.
Nem szimpi: Ha nagyon kövér, aránytalan a teste, ha igénytelen,büdös. Ez nem mindig a pasi hibája és biztos meg van az okuk rá némelyiknek de ha rosszban van a családjával az nem jó..mert ha esetleg több lenne köztünk akkor viszont menne a vita... ha a szülő is utálja a gyerekét akkor mellé van aki a gyerekének a párját is azonnal utálja mikor nem is ismeri. Meg miest kicsit megváltozik a srác az anya azonnal azzal jön hogy a barátnője tehet róla.
Eletvidam,porgos,mosolygos,humoros,beszedes. Illetve sok dolog erdekli,nyitott a vilagra,nem annyi az erdeklodesi kore,hogy bulirol bulira jarjon.
Kulsot tekintve szimpatikus ha sportos(en magam is heti 4x edzek),illetve jo a stilusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!