Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az ilyen személyiség mennyire szimpatikus? 16/F
Figyelt kérdés
Barna oldalt felrnyírt, félre fésült haj, barna szem. 178cm magas
Csendes visszahúzódó fiú, de barátok között sokkal nyíltabb. Nem vagyok az a bulizós fajta, bár mostanában sokat változtam, bátorodtam, és nagy változásokra készülök
Érdekel pszichológia, szeretek segiteni az embereknek lelki problémáiban. Érzékeny vagyok, de nem azt jelenti hogy nyámnyila :P
Ha bántják valakimet azért nagyon megharagszom, de nem a bosszú az első, inkább a segítés.
A "16personalities" nevű személyiségtesztről nem tudom hányan hallottak, nekem az INFJ jött ki 2-szer is
2016. máj. 19. 20:20
1/8 anonim válasza:
És őszintén is válaszoltál a kérdésekre? :)
2/8 A kérdező kommentje:
Persze, tulajdonképpen magamnak csináltam a tesztet pár hónapja, és miért verném át magam? Most csak eszembe jutott hogy ez is jó +infó
2016. máj. 19. 20:28
3/8 anonim válasza:
Nekem bejönne,mert én teljesen pont ugyanilyen vagyok,de komolyan,csak lányba :)
4/8 anonim válasza:
Illetve a hajam nem ilyen es alacsonyabb is vagyok de na,a belsom pont ilyen :D (felreertesek elkerulese vegett)
5/8 anonim válasza:
Több ilyen fiú kéne a világba :/
Mellékesen nagyon értékelném ha lenne egy ilyen barátom :D
7/8 anonim válasza:
Így első olvasásra eléggé szimpatikusnak tűnsz :)
(Nekem ENFJ jött ki:) )
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még jöhet ;)
2016. máj. 21. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!