Mi a velemenyetek rolam ezek alapjan? Szimpatikus vagy inkabb taszito szemelyiseg vagyok. (lany vagyok de mindenkinek a velemenyere kivancsi vagyok)
Eleg felenk vagyok, magamtol nem igazan merek odamenni senkihez, elegge kislanyos vagyok, a korulottem levok szerint ertetlen, artatlan es nagyon naiv. Alapjaraton eleg bena vagyok, esek-botlok a semmibe, makacs vagyok, es nagyon igyekszem a legjobbatt adni mindig, szornyen erzekeny vagyok, nem akarok ezt csinalni de ha valaki rosszabbul fogalmaz(nem kimondottan bantasbol) nagyon meg tud bantani vele. Nagyon kivancsi vagyok, utalok veszekedni, elnezo vagyok, nehez felmergesiteni, nem kimondottan szeretem a kisgyerekeket(nem az hogy utalom oket csak..) felek toluk, hogy valamit rosszul csinalok es sirnak majd. Szoval..nem tudok uszni, biciklizni sem igazan. Rettegek mindenfele bogartol, rovartol. Szeretem Azsiat es az azsiai zenet. Szeretek uj dolgokat kiprobalni.
Minimalisan a kulsomrol: alacsony(153cm) vagyok, nem tul vekony(55kg), voreses barna hajam van es zoldes barna szemem, nagyon feher borom, a hajam hatkozepig er, egyenes.
Kort es nemet is letszi.:)
(azert irok ekezet nelkul mert angol billentyuzetem van es nincsenek ekezetes betuim)
Miért lennél taszító?
Én a szerényebb lányokat kedvelem, sajnos elég kevés ilyennel találkozni.
De később biztosan megváltozol Te is, a körülmények meg fognak keményíteni. :(
Nekem inkább vagy taszitó mint szimpatikus.
Sok olyan tulajdonságod van ami nem nagyon fog késöbb se változni, a külsô kevésbé számit, de ha egy elviselhetetlen hárpia leszel 10 év múlva....harmónikus párkapcsolatról ne is nagyon álmodozz!
Nagyon is szimpatikus vagy, nem hinném hogy bárkinek is taszító lennél. Szerintem megfelelsz, így, ahogy vagy. :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!