Mi a véleményetek a Karolina névről? Van ilyen a családban? Becézitek valahogy? Milyen személyiség jut róla eszetekbe?
Nálunk két Karolina is van a családban plusz egy barátnőm.
Az egyikük egy 80 év körüli néni, anyukám keresztanyukája. Őt Karolinnak becézi mindenki, mikor kislány volt is Karolin volt a beceneve. Egy nagyon erős személyiség. Mindent elért, határozott tekintélye van, viszont megértő. Nem az a babusgatós fajta, igazi kemény nő.
A másodunokatesóm ő 26 éves mindig vigyorog néptáncol, gyönyörűen énekel, imédja a gyerekeket. Mindig lelkes, igazi társasági lány. Neki Kari a beceneve.
A barátnőm ő 24 éves Lina, Linu, a beceneve. Ő kicsit aggódos dolgokra rágörcsölő, nehezen viseli, ha nem úgy történik valami ahogy elképzelte. Nagyon kedves és nagyon szép.
Egy lányt ismerek..
Nem illik hozzá a név, de Karol-nak becézzük így igen.
Én egy nőies nőt képzelek hozzá(az ismerősöm pont nem ilyen:))
Nekem tetszik, de a leendő vezeték névhez nagyon nem illik:(
Egész szép, és jól becézhető.
10-es skálán 7-8-as.
Nekem Szécsi Pál jut róla az eszembe.
Nem ismerek Karolinát, de szerintem szép név.
Én Rolinak becézném. :-) Végül is a Gabi is lehet fiú/lány... meg az én becenevem is fiú becenév, pedig nő vagyok, de nekem mindig nagyon tetszett, hogy így szólítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!