Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Karolina...

Mi a véleményetek a Karolina névről? Van ilyen a családban? Becézitek valahogy? Milyen személyiség jut róla eszetekbe?

Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 09:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van. Karcsinak becézem.
2013. dec. 31. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik ismerősömet hívták így, akivel egyáltalán nem voltam jóban. Elég erős egyéniség, vidám, harsány, vezető alkat és elég talpraesett. 24 éves, de már fél Európát bejárta és külföldön tanult. Viszont az volt a rossz oldala, hogy mindenkit csipkedett, mindenkinek beszólogatott, mint valami alfa nőstény. Egyszer egy ilyennek egy jó nagy k.u.r.v.a.a.n.y.á.z.á.s lett a vége. Ennek ellenére tetszik ez a név. Ha nekem lesz gyerekem, azt szeretném, hogy ilyen erős egyéniség legyen és ne tudják elnyomni:)
2013. dec. 31. 15:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, nálam szerepel a lehetséges nevek listáján.

A fodrászomat így hívják amúgy :)

2013. dec. 31. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!