Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szimpatikus lenne nektek egy ilyen fiú?
Kinézetem:16/f 182cm magas, normál testalkat, átlag arc, zöld szem
és meghatározhatatlan színű haj (volt már aki azt mondta hogy szőkés barna de valaki szerint vöröses barna)
Belsőm:
Nagy akaraterőm van, mindig kitűzök magam elé egy célt és ha elértem kitűzök egy újabbat.
Alaphangon mindenkivel elég jól kijövök, nagyjából mindenkivel elég jól elbeszélgetek, szeretem az őszinteséget.
Mindenhez valamit hozzátudok szólni, mindig megpróbálok nem a sztereotípiák alapján gondolkodni.
Nem vagyok bulizós fajta, de szerintem sokról nem maradok le emiatt.
Szeretek másokkal viccelődni, de van hogy túlzásba viszem és megbántom vele az illetőt, de mindig helyre szoktam hozni.
Nagyon nehezen tudok dönteni, rengeteget rágódok a döntéseim előtt.
Zeneileg mindenevő vagyok, imádom a mélyebb mögöttes tartalmú filmeket.
Egy kis ideje elkezdtem edzeni.
Szeretnék hasonló korú, értelmes,aranyos, őszinte lányokat megismerni.
#1 gat azert a jo magas az tulzas. En (ugyan nem vagyok 198 centi mint a #3as valaszado, de) a 190 centimmel ugy gondolom en se vagyok az alacsony kategoria :D
19/f
Btw kedves Kerdezo, kicsit en is hasonlo vagyok belsore ;)
Szimpi vagy.
Ha gondolod írj priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!