Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha veletek szemben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha veletek szemben szimpatikus fiú áll, akkor ti hogyan viselkedtek?

Figyelt kérdés
Mik azok a jelek,amiből ezt ki lehet deriteni? Esetleg mélyen a szemetekbe néznek vagy nevetnek,elmosolyodnak?

2016. jan. 20. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézek a szemébe de ha rám néz akkor zavarba jövök és elkapom a fejem.
2016. jan. 20. 13:41
 2/7 |TheKillerFox| válasza:
Hát, szégyellős vagyok,vagyis elbújnék :D
2016. jan. 20. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem mernék telejesen a szemébr nézni,elpirulnék,alig szólalnék meg.
2016. jan. 20. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
lesz0rnám, mert én úgysem tetszek neki...
2016. jan. 20. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szoktam észrevenni semmilyen pasit a páromon kívül. A másik az, hogy nagyon kevés srác tetszik, páromon kívül egy srác ez az elmegy kategória. Ha mégis bejön valaki, akkor barátságos vagyok, meg ilyesmi. Nem tudom, nem pasizok amúgy meg amúgy is elsőre mindenkit utálok :D
2016. jan. 20. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen ezekből a jelekből. Jó melyen a szemedbe nez ha nem Felos akkor nem fogja lesutni a tekintetet hanem vállalja a szemkontaktust es bátran keresi a tekinteted!
2016. febr. 1. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Én személy szerint rá se mernék nézni.:D Persze beszéd közben azért igen, de folyamatos szemezés...á, az már nem menne. És képes vagyok nevetni minden apróságon, amit mond.:D
2016. márc. 28. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!