Lányok, nők, melyek ezek közül a legkiábrándítóbbak egy pasiban?
Ha gondoljátok, rangsoroljátok!
- elmúlt 23 és szűz (és nem vallásos vagy ilyesmi)
- elmúlt 23 és nincs lakása, a szüleinél él
- framecel (keskeny vállai, kis csuklói, vékony csontjai és az átlagosnál kisebb koponyája van, szóval egy kicsi, törékeny ember)
- tíz évvel idősebb nálatok
- kopasz vagy erősen kopaszodik
- az átlagosnál szőrösebb (a lába, a hasa, stb)
Az olyan kék piruláktól, minthogy "csak az számít, hogy őszinte és kedves legyen, és tiszta szívből szeressen" kíméljetek, köszi!
Olyan hsz-eket sem kérek, hogy "az a lényeg, hogy tetsszen", csak konstruktívakat!
1. elmúlt 23 és nincs lakása, a szüleinél él
2. elmúlt 23 és szűz (és nem vallásos vagy ilyesmi)
3. framecel (keskeny vállai, kis csuklói, vékony csontjai és az átlagosnál kisebb koponyája van, szóval egy kicsi, törékeny ember)
4. kopasz vagy erősen kopaszodik
5. az átlagosnál szőrösebb (a lába, a hasa, stb)
6. tíz évvel idősebb nálatok
Nekem a vékony, törékeny férfiak nem jönnek be. Ha nem is kigyúrt, de egy férfias testalkata azért legyen. Valamint az idősebb pasikra sem bukom. A többi nálam lenne kizáró ok, hiszen
- én is 22 évesen vesztettem el, szerintem nem gáz
- a mai világban elég nehéz saját lakást venni, pláne nem 23 évesen
- általában a férfias férfiak hamarabb kopaszodnak, tehát ez vele jár
- én szeretem a szőrös pasikat, a barátom is az, egyszer leborotvált a a mellkasát, hát nem is tetszett úgy. Talán a szőrös hát az, ami már nem jönne be
- elmúlt 23 és szűz (és nem vallásos vagy ilyesmi)
- elmúlt 23 és nincs lakása, a szüleinél él
- kopasz vagy erősen kopaszodik
- framecel (keskeny vállai, kis csuklói, vékony csontjai és az átlagosnál kisebb koponyája van, szóval egy kicsi, törékeny ember)
- tíz évvel idősebb nálatok
"elmúlt 23 és nincs lakása, a szüleinél él"
Nem vagyok csaj, de azért legyünk már annyira őszinték, hogy ez az a pont, ami azért elég sok férfira jellemző manapság. Vagy azért, mert még az egyetemet végzi, vagy egyszerűen csak nemrég kezdett dolgozni, és nem tudta egy saját lakás/ház árát összegyűjteni (ami a fizetések és lakásárak arányát nézve nem is meglepő).
Ez a keskeny vállas cucc valamilyen betegség, vagy ő ilyennek látja magát?
Ez lenne probléma meg a szőr.
A kopaszodás nem akkora baj, de nem is előny.
Az, hogy szűz, hol él vagy idősebb, nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!