Mi lehet egy ilyen pasiban?
Sok csaj-korosztalytól függetlenül-odavan érte. Pedig nem az a szívdöglesztő pasi, mégis ha elmegy mellettem, akkor elvörösödöm, elönt a forróság. Pedig szerelmes nem vagyok és csak ARRA sem kéne simán
Mit takar ez a kisugárzás? Vagy biológiai ok?
Ui.: Munkahelyi pasiról van szó
Én is azt mondanám, mint az 1., csak nem olyan értelemben.
Nálunk még általánosban volt, hogy a 2 felső évfolyam lányainak kb. 80%-a belezúgott (az a tipikus rajongás) egy tanárba. Addig 3 férfi tanár plusz egy karbantartó volt az iskolában, mind 50-en túl, nem igazán érdekeltek olyan téren. Aztán jött egy 27 éves, nem kimondottan szép, vagy kedves, viccesnek vicces volt, de hülye poénjai voltak, egyáltalán nem jó tanár, nem is "fontos" tantárggyal, de ugye ott volt, fiatal volt, abban a korban valakibe muszáj volt "hú de nagyon beleszeretni".
Most nálatok nyilván nem ez a helyzet, de valami más van. És igen, lehet ilyen kisugárzása, lehet, hogy ennyire magabiztos.
Meleg a fickó.
"...és csak ARRA sem kéne simán
"
"Pedig nem az a szívdöglesztő pasi, mégis ha elmegy mellettem, akkor elvörösödöm, elönt a forróság
Vagy homoszexuális v. Vett egy méregdrága Feromont.
""
Ja, akkor visszavonom a meleg jelzőt, és a feromont is.
Azt hittem a pasi az a tipikus bájgúrár, aki storyzik a hölgyeknek, akik körbeállják, és story vége az, hogy a hölgyek vihorásznak.
A srác alfa-hím ezért vonz. Értsd, úgy védelmező,teremtő,harcos... és egységben van a belső világa a külsővel.
Mit jelent ez?
Pl. sok férfi áll területfoglaló állásban (zsiráf amikor iszik), de nincsen mögőtte semmi, csak egy felvett póz.
A forróság azert ömtött el téged, tudattalanul vonzódsz hozzá.
A barátnőjével egetrengetőt szokott 3lv3zni (csodálkoznál, hogy hörög), persze a barátnőjét többszörös gyönyörhöz irányítja (irigykedve néznéd, és hallgatnád azt a sikolyt)
Ezt hívjuk eksztázisnak, amikor mindkét fél 3lv3z, hihetetlen energiák szabadulnak fel, és cserélődnek ki, amit kiegyensúlyozza az embert mentálisan,lelkileg (kiváltképp, ha szerelmes/szereri a párját)
A jó szex vonzóvá teszi a férfit, más nők számára, azért mert keringeti a yang-yin. A szex olyan, férfi s nő között, mint a vérkeringés.
Ezért aki prostikhoz jár, igaz szexel a férfi, de a prosti lelkileg nem válik befogadóvá, a férfi csak ürít, nem keringeti a nőbe, és nem is kap jóformán semmit...
Válaszoltam a kérdésedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!