Hát én pont most húztam fel magam egy válaszon, miszerint a nők csak henyélnek, meg nem jók semmire -.-" Ezen az oldalon annyi csaj gyűlölő pasi tud összegyűlni és utálkozni hogy teljesen megdöbbenek.
Szóval a GYIK-es pasikban ezt utálom.
A való életben akikkel találkozom, azok között nem szoktam általánosítani. Mindegyik pasi más... nincs olyan amit utálok bennük, max javítanivaló mint pl: hajlamosabbak az erőszakra és nehezen tudnak hűségesek maradni.
2014. márc. 8. 20:56
3/10 anonim válasza:
Nem szeretem,ha az illető pasi nagyképű,flegma,és sunyi.Ezenkívül az apróbb hibáit tolerálom,de ezeket a tulajdonságokat nem tudom elviselni.A rossz szokások megint mások,azok beleférnek a listába.
2014. márc. 8. 21:06
4/10 anonim válasza:
Azt nem tudom elviselni, ha csúnyán beszél. Szerintem az igaz férfi az, akinek a szava tiszta, igaz.
2014. márc. 8. 21:07
5/10 anonim válasza:
Utálni csak azt tudom, aki személyesen engem bántott meg vagy sértett meg. A többi nem érdekel, lesz**om :D
2014. márc. 8. 21:07
6/10 anonim válasza:
Ha sokat beszél csúnyán,káromkodik egyfolytában.A köpködést is,meg az idióta csőnadrágokat és a bunkóságot meg a közönséges humort.
2014. márc. 8. 21:08
7/10 anonim válasza:
Rühellem, mikor egy pasi a farkát igazgatja a gatyájában.
(Főleg, mikor utcán teszi mindezt.)
2014. márc. 8. 21:14
8/10 anonim válasza:
A rohadt hazudozásaikat, meg a rohadtul idióta gyávaságukat!
2014. márc. 8. 21:20
9/10 anonim válasza:
lásd justin bibör úgy ahogy van kinézet és "személyiség"
2014. márc. 8. 22:34
10/10 anonim válasza:
Én már eleve ezt a szót nem szeretem, hogy pasi.
Amit nem tudok elviselni egy férfiben: pökhendiség, megbízhatatlanság, gyávaság, sunyiság, kétszínűség, hazudozás, ápolatlanság, agresszivitás, közönségesség és ha idegenként úgy néz rám, mintha jogot formálhatna a testemre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!