Hogyan tudnék megfelelni mindenkinek? Hogyan lehet figyelmen kívül hagyni a kritikát? Hogy lehet nem figyelni a kétszínű emberekre?
nem kell megfelelned mindenkinek. azoknak felelj meg akik neked fontosak
ha nem tudod hát ne hagyd figyelmen kívül. hallgas meg és döntsd el magadban, hogy jogos-e vagy nem. ha úgy döntesz, hogy nem jogos akkor már te is be fogod látni, hogy fölösleges vele foglalkozni
a kétszínű emberekkel meg nem tudsz mit csinálni. próbáld meg elkerülni őket ez a legjobb amit tehetsz
Én is ilyen típusú ember vagyok/voltam, mindig meg akartam felelni mindenkine,mindenkivel jóban lenni, konfliktikus nélkül,de fenébe is. Nem ér annyit az egész,h "tönkre tedd magad", másokért,vagy idegeskedj,h mindenkinek megfelelj. Légy önmagad és ha valakinek nem vagy szimpatikus, akk tehet egy szivességet... ne törd magad, hogy mindenki szeressen. Keress olyanokat mint te, érdeklődési körben,zenében,stílusban és lógj velük. Akkor majd felengedsz és nem fog ilyeneken járni az agyad! :)
Én speciel találtam egy olyan lányt,akivel mindenben megértjük egymást és jól el vagyunk, van 3-4 barátom,akikkel általában találkozgatok,dumálok és lazulok. Ne stresszeld túl az életed, ÉLVEZD! és ne érdekeljen más véleménye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!