Hogy változtassak az érzékenységemen és azon, hogy próbálok mindenkinek megfelelni?
18/L
Könnyen elsírom magam, így adom ki az érzelmeimet,vagy nem tudom,de nagyon zavar. Nem tudok olyan lazán hozzáállni a dolgokhoz,mint mások. :( Önbizalomhiányos is vagyok.
Mit csináljak? Köszi a normális válaszokat.
Amíg saját magadat el nem fogadod,és meg nem szereted,addig mások is ugyanúgy fognak Hozzád állni,mint ahogy Te önmagadhoz.Egy emberről lerí,ha nem becsüli saját magát.Pont ezért kell tudatosítanod magadban,hogy nincs okod a kisebbségi komplexusra,vagy az önbizalomhiányra.Gondolj arra,hogy fiatal nő vagy,előtted a világ,az élet,a jövő.Éppolyan vagy,mint mások,semmivel sem kevesebb,és bár Neked is vannak hibáid,esendő vagy,de ugyanúgy tele vagy pozitív tulajdonságokkal is.Pont úgy,mint a többi ember,akivel egyenrangú vagy.Lehet,hogy másnak nagyobb a szája,de butább,vagy csúnyább.
A másik:önkontroll.Tudom,milyen hiperérzékeny típusnak lenni,én a mai napig mindenen elbőgném magam,mindenen napokig rágódnék,de mára megtanultam ezt kezelni.Rájöttem,ha nem vagyok magabiztos és vidám,attól semmi nem lesz jobb.Hidd el,ha megerősíted magadat lelkileg,az élet is elviselhetőbb lesz.Próbáld meg az agyadat,a gondolataidat irányítani,mert szerintem valóban teremtő erejük van.Minél több energiát fordítasz kesergésre,annál több idődet elvesztegeted,és annál jobban növeled magadban a fájdalmat.Ezt nem szabad!Aki pozitívan gondolkodik,annak általában több minden sikerül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!