Ti hány éves korotok óta tartjátok magatokat felnőttnek?
Figyelt kérdés
Én 21/L vagyok, de még nem mondanám magam felnőtt nőnek, itthon lakom a szüleimmel és tanulok, sosem volt rendes munkám csak diákmunka, még mindig járok bulizni meg sok a szabadidőm. Más 21 éves lány már jóval többet elért nálam.2016. okt. 2. 17:58
31/32 anonim válasza:
Istenem, hogy itt mennyire tapló emberek vannak, te jó isten!
Bocsánat, hogy nem vagdosom fel az ereimet, és elégedett vagyok magammal. :D És a hiú nagyon is jelentheti azt, hogy önimádó, kényes magára. Nem tudom, a kedves válaszoló mi a francból vette le, hogy én hiú vagyok, de megmondom őszintén, nem is nagyon érdekel.
Nem hiszem el, hogy nem lehet úgy megírni erre az oldalra egy választ, hogy ne kössenek beléd. Ennyire nincs életed, hogy egy 13 éves lányt próbálsz kioktatni? Veszek neked, ha kell. :)
32/32 anonim válasza:
Jaj, kétszer írtam egy mondatba, hogy "Isten", köss belém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!