Milyen felnőtt lesz abból, aki gyerekkorában mindig mindent megkap?
Kicsit elgondolkodtam ezen,ugyanis van az egy 15 éves lány ismerősöm,aki szó szerint mindent megkap,amit csak szeretne.Majdnem minden nap új ruhákba járkál,kb. 3 hetente új drágábbnál drágább cipőt kap,mindig a legújabb,legmodernebb telefonja van(most pl. Iphone 7-et kapott),és ha eltöri,vagy tönkremegy,akkor csak egy szavába kerül,és már kapja is a következőt. 15 éves létére,annyi sminkterméke van,hogy az 3 nőnek is sok lenne. Starbucks kávézóba jár minden hétvégén,külön fodrásza van a családjának,ugyanis rettenetesen háklis a hajára.Emellett nyáron 2szer 2 hétre mennek el nyaralni külföldi országokba. Idén nyáron Törökországban voltak,meg Mallorcán.
Én most értem,hogy neki ez tökéletes,de felnőtt korában lesz majd ennek az életformának hátulütője?
"Szorongás- és irigységmentes, mindennek önbizalommal nekiálló felnőtt."
Csak az a baj hogy az önbizalmuk kizárólag a pénzből merül, és gyakorlatilag bármilyen kérdésben önigazolni tudják saját magukat ezzel. Az meg mai világunk legnagyobb rákfenéje, mikor például erkölcsi kérdésekben akarják magukat ezek az emberek a pénzükkel önigazolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!