Milyen felnőtt lesz abból, aki gyerekkorában mindig mindent megkap?
Kicsit elgondolkodtam ezen,ugyanis van az egy 15 éves lány ismerősöm,aki szó szerint mindent megkap,amit csak szeretne.Majdnem minden nap új ruhákba járkál,kb. 3 hetente új drágábbnál drágább cipőt kap,mindig a legújabb,legmodernebb telefonja van(most pl. Iphone 7-et kapott),és ha eltöri,vagy tönkremegy,akkor csak egy szavába kerül,és már kapja is a következőt. 15 éves létére,annyi sminkterméke van,hogy az 3 nőnek is sok lenne. Starbucks kávézóba jár minden hétvégén,külön fodrásza van a családjának,ugyanis rettenetesen háklis a hajára.Emellett nyáron 2szer 2 hétre mennek el nyaralni külföldi országokba. Idén nyáron Törökországban voltak,meg Mallorcán.
Én most értem,hogy neki ez tökéletes,de felnőtt korában lesz majd ennek az életformának hátulütője?
Több önbizalma és magasabb elvárásai lesznek az biztos.
Minden más pl. a hercegnő szindróma meg a hisztisség, civakodós jellem az más tényezőktől is függ.
Például hogy kitart-e a pénz felnőtt korára is, meg tudja-e teremteni szülők nélkül is ezt a színvonalat önmagának.
Vele született hajlamok is befolyásolják hogy milyen személyiségjegyek fejlődnek ki és maradnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!