Hogyan tudnám megakadályozni, hogy anyám kimenjen Tunéziába?
Figyelt kérdés
már közel 4 hónapja szédíti egy arab faszi anyám fejét és rátudta venni, hogy kimenjen hozzá tunéziába és feleségül menjen hozzá. Nem veszi észre, hogy az a pasi csak a pénzére és a vízumra hajt. Kicsit utána néztem a pasinak és azóta aktív fb-on mióta anyámmal írogat. Nagyon csúnyán összevesztem vele, fogta magát és elköltözött itthonról az egyik barátnőjéhez. Nem tudok rá se én se a barátai hatni. Nem veszi észre, hogy csak ki akarják használni. Már megvan a repülőjegye és már szállodát is foglalt nem kevés pénzért. Egész nyáron azért dolgozott, hogy az egész keresetét a pasira költse. Teljesen tanácstalan vagyok.2016. szept. 14. 16:45
11/16 anonim válasza:
Szia! Engem érdekelne, hogy mi történt.. Ràtudtad venni, hogy maradjon vagy már az a kérdés mikor megy legközelebb..?
12/16 A kérdező kommentje:
Kiutazott hozzá, megvolt a lagzi, hazajött és kidobott a házból. Hajléktalan lettem se perc alatt. Jelenleg a rendőrségre kell járnom miattuk, a rendőrök se hülyék, nekik is szemet szúrt, hogy vajon mit akar egy 29 éves arab gyerek egy 67 éves nőtől.
2017. febr. 18. 04:53
13/16 anonim válasza:
Azta de durva... Hát te mindent megpróbáltál, szegény anyukád remélem nem fog nagyot csalódni.Szerintem ha egyszer felébred mély álmából a legjobban az fog neki fájni, hogy téged kidobott nem az, hogy lelépett a csávó.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem csak ezzel az egy arabbal van "jóban". Amikor kiutazott hozzá, másokkal is beszélt meg találkozókat. Volt is ebből baj amikor lebukott a férje előtt. Gondolom nem kell bemutatnom az arab szokásokat, örülhet neki, hogy éppségben haza tudott jönni. Nem fogja megbánni, hogy kidobott..valami nincs rendben az agyával, több pasit is szédít egyszerre, mindegyiknek mást hazudik. Akár azt hogy ő nyugalmazott nyomozó, vagy azt hogy ő orvos és még sorolhatnám.
2017. febr. 19. 06:48
15/16 anonim válasza:
Akkor egyedül jött haza? Ezek szerint nincs itt még a hapi, de azt csak úgy megsúgom az, hogy ide jöhessen az komoly forintokba kerül majd anyukádnak... Amugy így ismeretlenül azt mondanám valószínűleg csak magányos, unatkozik az ilyet meg ezek az"okos" fickók kiszimatolják és behálózzák. De te jobban ismered mi járhat a fejében ha komoly talán el kéne kísérni pszichológushoz. Tudom..oda biztos nem akarna menni.. Elég gáz de csak akkor lesz ennek vége ha komoly csalódás érné.. :(
16/16 A kérdező kommentje:
Jól látod még nincs itt és szerintem nem is lesz. Itt a vízumon volt a hangsúly és nem a "szerelem első látáson". Rengeteg pénzébe van eddig a srác, inkább nem vesz fát, se kaját magának csak hogy minden papírt eltudjon rendezni a gyereknek. Az utóbbi időben egyre kevesebbet beszélnek, szép lassan lekoptatja a gyerek.
2017. febr. 19. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!