Hogyan lehet megakadályozni, hogy az alsó szomszéd az erkélyen dohányozzon?
Figyelt kérdés
Panelban lakunk, és az alattunk lévő emeleten élő család sokat dohányzik, főleg az erkélyen (meg a vécében is). A füst persze felfelé száll hozzánk, így szinte lehetetlen szellőztetni, mert tele van füsttel a lakás télen-nyáron. Mit csináljak, h. ne kelljen a füstöt szívni?2015. jan. 19. 15:55
1/18 anonim válasza:
"véletlenül" kiborítanék egy vödör hideg vizet az erkélyről, véletlenül pont az illető nyakába. Vagy összekevernék mustárt meg majonézt és az erkélyről csöpögtetnék rá hogy úgy tűnjön mintha madár kaka lenne.
2/18 anonim válasza:
Vagy egy virágot cseréppel együtt pont a szomszéd nyakába fújt a szél ;)
3/18 anonim válasza:
Ha már lepontoztok indokoljátok is meg miért ;)
4/18 anonim válasza:
A szomszédnak ehhez joga van. Én nem vagyok dohányos, nem azért írom ezt, de így van. Nem tehetsz mást, mint hogy más lakókörnyezetet választasz. Sajnos a panelban élés többnyire ilyesmivel jár,hogy érzed, hallod, esetleg látod a szomszédot akkor is, mikor nem akarod. A hiábavaló veszekedéssel csak a saját életedet is megkeseríted.
5/18 anonim válasza:
Megkérném őket. De valószínűleg nem sok mindent tudsz tenni.
Vagy húzol egy "vásznat" az erkélyed korlátjára, hátha akkor nem fújja telibe az erkélyedre a szél.
6/18 anonim válasza:
Én is várom miért lettem lepontozva ;) szép szóval úgyse lehet elérni semmit.
7/18 anonim válasza:
Esetleg még magassarkúban mászkálnék, ha szólna érte akkor megmondanám neki hogy én meg a cigit nem szeretem..
8/18 anonim válasza:
Röviden: sehogy. A saját lakásában nem szabhatod meg, mikor és hol dohányozzon. Mondom ezt úgy, hogy időnként én isszenvedek a velünk egy szinten lévő erkélyen cigaretázzó bűzétől.
9/18 A kérdező kommentje:
Igen, éppen ez az, hogy tisztában vagyok vele, hogy a saját erkélyén azt csinál, amit akar. Veszekedést nem akarok, mert mégiscsak napi szinten találkozunk, kínos lenne haragban élni, és attól még valszeg nem oldódna meg a probléma. De most tényleg ezért költözzek el? Annyira nem életszerű, és olyan elkeserítő.
2015. jan. 19. 20:43
10/18 anonim válasza:
Sose értettem ezért miért kell rinyálni. Csukd be az ablakot és kész. Alattunk is dohányoznak, de kit érdekel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!